28 / 03 / 2024

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 



Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Son olarak Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Genç, 19 Şubat 2018 tarihi itibariyle göreve başladı. 

1984 Almanya - Heidelberg doğumlu Hakan Genç, Almanya Darmstadt Üniversitesi Dijital Medya Bölümü’nden mezun oldu. Almanya’da United Film’in Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra, Türkiye’ye dönüş yaptı. Gayrimenkul sektöründeki kariyerine 2014 yılında DKY İnşaat’da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak başladı. Genç, iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyor. Eroğlu bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler gerçkleştirdi ve gerçekleştirdiği projelerin toplam büyüklüğü 2,6 milyon metrekareye ulaştı. Eroğlu Gayrimenkul, yeni projeler geliştirmeye ve inşaat sektöründe kaliteyi yükseltmeye devam ediyor.


Geri Dön