26 / 04 / 2024

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.



50 yıla yakın bir süredir çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.  Uyan, Çimsa’nın ulusal ve uluslararası tüm iletişim stratejilerinden sorumlu olacak.

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, kadrolarını deneyimli isimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü mezunu olan Banu Uyan, İngiltere’de Northampton Üniversitesi’nde pazarlama eğitiminden sonra, profesyonel iş yaşamına Boyner Grup’ta Yurt Dışı Pazarlama’da başladı. Boyner Grup’ta 7 yıl Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü olarak çaılşan Uyan, Türk Telekom’da Kurumsal İletişim Yöneticisi ve daha sonra TEMSA A.Ş’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev aldı. Banu Uyan, Ağustos 2019 itibarıyla Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı. Uyan’ın, kurumsal iletişim, marka iletişimi, iç iletişim, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve pazarlama gibi alanlarda deneyimi bulunuyor.


Geri Dön