25 / 04 / 2024

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında yer alan TOKİ’nin Bergama’ya konut inşa etmeye söz veren ihale duyurusunun yapılması ilçede yaşayanları mutlu etti.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Nisan, Mayıs ve Haziran ayı içnde yurtta bulunan 28 yeni projeyi gerçekleştirmek ihale duyurusu yaptı. İnşa edilecek yeni projelerde dar ve orta gelirli aileler için yeni konut inşa edilecek. Toplam 28 proje içerisinde Bergama’nın da yer alması ilçede sevinçle karşılandı.

BAŞKAN KOŞTU; “BİR SEÇİM VAADİMİZİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Medya Ege Gazetesi'nde yer alan habere göre; 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bergama halkına TOKİ’nin ilçeye yeni konutlar inşa etmeye söz veren Belediye Başkanı Hakan Koştu, şunları söyledi: “Böylelikle bu sözümüzü gerçekleştirmiş oluyoruz.  TOKİ  ülkemizin birçok bölgesinde yıllardır konut üretip duruyor. Girişimlerimiz sonucu ilçemizde de konut yapılması yönünde karar alındı. Hemşerilerimizin bu konutları sabırsızlıkla beklediğini biliyoruz. Buradan müjdeyi vermek istiyorum. İlçemiz Zafer Mahallesi’nde hem de kentimizin en gözde yerleri arasında bulunan Berksoy Otel’in kuzeyinde 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00’de yapılacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun.” 

TOKİ'den  İzmir  Bergama'ya 274 yeni konut!


Geri Dön