26 / 04 / 2024

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.



Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre bünyesinde ağırlıklı olarak inşaat yatırımlarının yer aldığı  Adana  merkezli 15 firma bulunan Halil Avcı Şirketler Grubu, inşaat sektöründe “konut geliştirme”, “devlet taahhütleri” ve “yurt dışı faaliyetleri” olmak üzere 3 ana dalda faaliyet gösteriyor. Grup, enerji sektöründe hidroelektrik ve alternatif enerjiler üzerine yoğunlaşırken, turizmde ise butik otel işletmeciliği ile hizmet veriyor.


Yurt dışında üstlendiği büyük projeleri de başarıyla tamamlayıp teslim eden Halil Avcı Şirketler Grubu, 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Türkmenistan’da bugüne kadar okullar, lojmanlar, AVM’ler, 5 yıldızlı oteller, konutlar, hastaneler, rehabilitasyon merkezleri, müzeler, fabrikalar ve spor tesisleri inşa etti.


Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, şirketin kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı’nın 38 yıldır ilke edindiği prensiplerinden taviz vermeden vizyon projeleriyle markaya güç katıyor. Grup, satış rekorlan kıran çağdaş, konforlu yaşam alanları ile konut sektöründe sadece “Bir evim olsun” diyenlerin değü, yatırımcıların da öncelikli tercihini oluşturuyor.


Amerika’da yaygın olarak planlanan, Loft tipi, yüksek tavanlı kat dubleksi dairelerden oluşan Dream Loft’un satışlarını 32 günde tamamlayan Halil Avcı İnşa-at’ın, Dream Loft Projesine ait sosyal medya hesaplarında paylaştığı “caps’Ter kentte gündem oluşturdu.


Halil Avcı İnşaat, New York’un ardından son projesi Dreamloft Miami ile bu kez ABD’nin Florida eyaletinin Miami şehrindeki yaşam tarzım Adana’ya taşıdı. Lansmana çıktığı ilk haftada yüzde 50’den fazlası satılan 201 daireli Dreamloft Miami bol seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekti.


Geri Dön