25 / 04 / 2024

Amplio Emlak sosyal projelere imza atıyor!

Amplio Emlak sosyal projelere imza atıyor!

Haliç bölgesinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğini duyuran Amplio Emlak Yatırım AŞ, bölgede sosyal projelere de imza atıyor. Haliç bölgesinde yer alan Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu'nun hamiliğini üstlendi...



Haliç bölgesinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğini duyuran Amplio Emlak Yatırım AŞ, bölgede sosyal projelere de imza atıyor. Haliç bölgesinde yer alan Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu'nun hamiliğini üstlenen Amplio, ilk iş olarak öğrencilerin sosyal alanlarının geliştirilmesi gerektiğine karar vererek, üniversitelerin peyzaj mimarlığı öğrencilerine yönelik bir yarışma başlattı. Yarışma kapsamında okulun bahçesi, öğrencilere uygun bir şekilde tasarlandı. Beklentilerin çok üzerinde bir katılımın olduğu yarışmanın sonuçlan belli oldu. Uygulaması yapılacak olan projenin sahibi ve yarışmanın birincisi İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Melike Üresin oldu. Melike Üresin birincilik ödülünün yanı sıra 1 yıllık eğitim bursu almaya hak kazandı. 


İkincilik ödülünü farklı üniversitelerdeki öğrencilerin bir araya gelerek oluşturduğu Ekip Gökkuşağı (Meral Demirkaya, Zeynep Çıknkçıoğlu, Sercan Mutlu, Ömer Can Atakul, Süleyman Yılmaz, Gizem Ekici) kazandı. Üçüncülük ödülü ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Güzin Öztok ve Arzu Türk'ün oldu. 


Dereceye giren öğrencilere birer başarı sertifikası verilirken, projelerini Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu'nun öğrencilerine de anlattılar. Birinci seçilen proje 2014 yılının yaz döneminde uygulanacak. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön