28 / 03 / 2024

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.



Faaliyet gösterdiği inşaat sektöründe 37 yılda, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın gurur duyduğu marka haline geldi. Yurt dışında da büyük projelere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, Türk müteahhitliğinin gelişmesinde öncü rolü oynadı. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Billur Yalı Villaları, Dream Town ve Dream Garden projeleriyle, Adana'da konut anlayışına yeni bir soluk getirdiklerini söyledi. 


AĞIRLIK İNŞAAT SEKTÖRÜNDE 

Adana merkezli 15 firmadan oluşan şirketler topluluğu olarak ağırlıklı inşaat yatırımları bulunan Halil Avcı Şirketler Grubu, enerji, tarım, madencilik ve turizm sektörlerinde yürüttüğü faaliyetlerle büyümeyi sürdürüp, binlerce kişiye istihdam sağladı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, 'konut geliştirme', 'devlet taahhütleri' ve 'yurt dışı faaliyetleri' olarak 3 ana dalda çalıştıklarını belirtti. Enerji sektöründe hidroelektrik ve alternatif enerjiler üzerine yoğunlaştıklarını kaydeden Orhan Avcı, turizmde butik otel işletmeciliği yaptıklarını ifade etti. Orhan Avcı, Adana'da hepsi birbirinden prestijli projelere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun yurt dışında üstlendiği büyük projelerden alnının akıyla çıktığım vurgulayarak, "Türkmenistan'da 2006'dan bu yana faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar okullar, liseler, kreşler, konutlar, oteller, hastaneler, rehabilitasyon merkezleri, müzeler, alışveriş merkezleri gibi onlarca proje tamamladık. Halen konut, fabrika, endüstriyel tesis inşaatı ve hastane işlerimiz devam ediyor. Son olarak yeni bir müze açılışımızı gerçekleştirdik" diye konuştu. 


VERGİ REKORTMENİ OLDU 

Halil Avcı Şirketler Grubu, sürekli büyüyen yapısı ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağlarken, ödediği vergilerle de devlete güç katıyor. 2013 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi sıralamasında Halil Avcı Şirketler Grubu ikinci sırada yer aldı. Faalij^et alanı olarak ikamet amaçlı binaların inşaatı kolunda 1.944.316.79 TL gibi bir rakama tekabül eden tahakkuk oranıyla adeta bir rekor kıran Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'daki başarılarıyla gündeme gelmenin haklılığını kanıtladı. 

Grubun Adana'da hayata geçirdiği 550 konutluk Dream Town projesi büyük beğeni topladı. Seyhan ilçesi Kıyıboyu mevkiinde yürütülen 5 ayrı adada 8 bloktan ve 100 bin metrekare inşaat alanında oluşan Dream Town Projesi'nde 1+1'den 4+1'e kadar standart, teraslı ve bahçeli 550 konut bulunuyor. Toplam 5 yüzme havuzu, fitness salonları, lunaparklar, mini futbol sahaları, havuz başı cafeleri, tenis kortları, kapalı otoparklar, basketbol sahaları, sinema salonları ve saunaların bulunduğu sosyal alanlarıyla Dream Town, Adanalılara rüya gibi bir yaşam vaat ediyor. Dream Garden Projesi de geniş teraslarıyla rahatlık ve konforu iç içe sunuyor. 216 daireden oluşan proje, 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerinden oluştu. Projede hemen her dairenin terasının bulunması, konut sahiplerine müstakil villa konforu ve rahatlığını sundu. Tüm dairelerin havuz ve bahçe manzarasını görmesine özellikle dikkat edildi. Dream Garden'da tenis kortundan 3D sinemaya kadar- her türlü sosyal donatıya yer verildi. Halil Avcı kalitesi ve sağlamlığı İstanbul'a da taşındı. Bağdat Caddesi nin en değerli noktası olan Şaşkmbakkal'da Koru Residence projesi yükseldi. Bina yoğunluğu olan bölgede 27 adet süper lüks daireden oluşan Koru Residence'ın girişindeki yetişmiş ağaçlar korunarak, yeşillikler içerisinde bir yaşam alanı sunuldu. İstanbul'da pek bulunmayan geniş balkonlar ise Koru Residence'yi farklı kılan unsur oldu. 


AKILLI VİLLALAR BİLLUR YALI'DA 

Halil Avcı Şirketler Grubu'nıın Adana'da başarıyla tamamladığı Seyhan Baraj Gölü manzaralı Billur Yalı Villaları 'akıllı ev' teknolojisiyle donatıldı. 468 metrekarelik 4+2 odalı ve 522-661 metrekare aralığında 5+2 odalı 20 villadan oluşan Billur Yalı'da, evdeki her şeyin uzaktan ve programlı yönetimi sağlandı. Akıllı ev sistemi ısıtmalı, dalga sistemli kapalı havuz, sinema salonu, kapalı otopark, sauna, otomatik sensörlü bahçe sulama, bahçe aydınlatma, doğalgaz dönüşümlü kat kaloriferi, merkezi toz alma sistemi gibi lüks ve teknolojik donatılara sahip kılındı. 



Sabah Ek


Geri Dön