26 / 04 / 2024

Halil Avcı Şirketler Grubu yeni projeleriyle cirosunu artırmaya odaklandı!

Halil Avcı Şirketler Grubu yeni projeleriyle cirosunu artırmaya odaklandı!

Halil Avcı cirosunu artırmaya odaklandı Yeni başladığı Dreampark projesinde dairelerin yüzde 90'ının satıldığını söyleyen Genel Müdür Orhan Avcı, "35 senelik marka değeri ve yarattığımız güven ile projelerimizin hepsinde kârlılığımızı ve ciromuzu artırara



Halil Avcı cirosunu artırmaya odaklandı Yeni başladığı Dreampark projesinde dairelerin yüzde 90'ının satıldığını söyleyen Genel Müdür Orhan Avcı, "35 senelik marka değeri ve yarattığımız güven ile projelerimizin hepsinde kârlılığımızı ve ciromuzu artırarak büyüyoruz" dedi İnşaat ağırlıklı olmak üzere eneıji, turizm, tarım ve madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren Halil Avcı Şirketler Grubu, yeni başladıkları Dreampark projesiyle cirosunu artırmaya odaklandı. 


Dreampark projesinde dairelerin yüzde 90'ının satıldığını söyleyen Halil Avcı İnşaat Genel Müdürü Orhan Avcı, "35 senelik marka değeri ve yarattığımız güven ile projelerimizin hepsinde kârlılığımızı ve ciromuzu artırarak büyüyoruz" dedi. İnşaat sektöründe üç ana başlıkta çalıştıklarını ifade eden Avcı, devlet taahhütieri, yap-sat kapsamında konut projeleri ve yurtdışında Türkmenistan ağırlıklı inşaat faaliyeüeri gerçekleştirdiklerini aktardı. 


Orhan Avcı, 2013 yılında inşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışında yeni, biten ve devam eden yatınmlannın bulunduğunu kaydederek, 2013'ün başında Dreamland projelerini bitirerek teslim ettiklerini kaydetti. Bu yıl içinde ise 122 daireden oluşan Dreampark projelerine başladıklarını belirten Avcı, "Bu projemiz çok ilgi gördü. Daha temeldeyiz ancak dairelerin yüzde 90'ını satıldı. 35 yıllık marka imajımız ve Dreamland gibi projelerimiz çok fazla prim yaptığı için müşterilerimiz daha fazla ilgi gösterdi. 1 + 1,2+1,3+1 dairelerimizin hepsi bitmiş durumda. Sadece özellikli diye tabir ettiğimiz teraslı bahçeli dairelerimiz var" dedi. Dreampark projelerinin özelliklerinden bahseden Ava, daha geniş peyzaj ve sosyal alanlarına yer verdiklerine dikkat çekti. 


Türkmenistan'a otel yapacak Bu yıl içinde İstanbul'da Bağdat caddesinde kentsel dönüşüm çerçevesinde bir konut projelerinin bulunduğunu da dile getiren Orhan Avcı, 28 daireden oluşan projeyi 10 milyon dolarlık yatırım bedeliyle bitireceklerinin altını çizdi. Yurtdışı çalışmalarından da bahseden Avcı, Türkmenistan'daki beş yıldızlı otel projelerinin geçici kabulünün yapıldığını ve bir yıl garanti sürelerinin bulunduğunu anlam. Avcı, Türkmenistan'da ayrıca 420 kişilik rehabilitasyon merkezi projelerine başladıklarını ifade ederken, bu projelerinin 2013 cirosu 100 milyon TL Orhan Avcı, 2013 yılında cirolarının yaklaşık 100 milyon TL'yi bulduğunu belirterek, geçen yıla oranla cirolarını yüzde 15 artırdıklarını belirtti. 


Ruhsatını aldıkları ve 2014'te başlamayı planladıkları projelerinin olduğunun altını çizen Avcı, bu yatırımlara hazırlık yaptıklarına işaret etti. 


tek kalemde yaklaşık 40 milyon dolarlık bir yatırım olacağını anlattı. Avcı, "Bunlara ek olarak bu yılın sonunda Türkmenistan'da altyapı, medeniyet merkezi, konut, donanımlı kreşlerin ihalelerini kazandık. Türkmenistan'da büyüyerek, yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz. Türkmenistan'da bugüne kadar toplamda 200 milyon dolar ciroyu geçtik. İhalesini takip ettiğimiz potansiyel olarak toplamda 500 milyon dolarlık ihalelere girdik. 2014 yılında Türkmenistan'daki çalışmalarımıza bu ihalelerin sonucuna göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"2014'te yüzde 60'lık bir büyüme bekliyoruz" Orhan Avcı, 2013 yılındaki cirolarının yaklaşık 100 milyon TL'yi bulduğunu belirterek, geçen yıla oranla cirolarını yüzde 15 artırdıklarını belirtti. 


Ruhsatını aldıkları ve 2014'te başlamayı planladıklan projelerinin de olduğunun altını çizen Avcı, bu yatırımlara hazırlık yaptıklarına işaret etti. Avcı, "Şu an elimizde bine yalan arsa stokumuz var. Bunları sektörün durumuna göre yatırıma dönüştüreceğiz. Kesin olarak ise 550 tanesinin lansmanını 2014'te yapacağız. 2014'te ciro hedefimiz çok yüksek. 160 milyon TL'lik bir ciro ile yüzde 60'lık bir büyüme bekliyoruz" dedi. Taahhüt kısmında ise Bolu'daki kayak evi projelerini bitirdiklerini belirten Avcı, bu yıl bir DSİ ihalesi aldıklarım ve bir gölet inşaatına başlayacaklarım anlattı. Ayrıca Kadirli Kültür Merkezi inşaatlarının devam ettiğini de söyleyen Avcı, burayı 2014 yılında bitirmeyi planladıklarına vurgu yaptı. Avcı, Tufanbeyli'deki kültür merkezi inşaatına da başlayacaklarını kaydederken, bunlara ek olarak yeni ihalelere de gireceklerini açıkladı.


Dünya


Geri Dön