28 / 03 / 2024

Halil Avcı İnşaat yeni projesini 7 Şubat'ta lanse edecek!

Halil Avcı İnşaat yeni projesini 7 Şubat'ta lanse edecek!

İnşaat sektöründe 37 yıldır, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, yeni konut projesiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Firma, yeni projesini 7 Şubat'ta lense edeceğini duyurdu..



İnşaat sektöründe 37 yıldır, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, yeni konut projesiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Firma, New York'taki dairelerden esinlendiği ve sadece mimarisi için 6 aylık bir çalışma sergilediği projenin lansmanını başlattı. Kentin en merkezi noktalarındaki billboardlarda, "New York'taki daire 19 bin TL peşinatla Adana'da olur mu? 7 Şubat'ı bekleyin" şeklindeki duyuruyu görenleri büyük bir merak sardı. 'Billur Yalı", "Dream Town", "Dream Garden", "Dream Park" ve "Dream Land" gibi prestijli projeleriyle, Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat'ın yeni projesi yine çok konuşulmaya başladı. Adanalılar, New York benzetmesi yapılan projenin detaylarını öğrenmek için lansman tarihi olan 7 Şubat'ı sabırsızlıkla beklerken, Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, küçük tüyolar vermekle yetindi. 


ADANA'DA BİR İLK OLACAK 


Orhan Avcı, şehir merkezine, alışveriş merkezine ve havaalanına yakın mesafede konumlandırdıkları 93 daireden oluşan 15 katlı yeni projelerinin özellikleriyle "Adana'da bir ilk" olacağını söyledi. Orhan Avcı, Adanalılara dünya standartlarında bir yaşam tarzı sunacak yeni projenin heyecanlarının ürünü olduğunu dile getirdi. Projenin gerek daire özelikleri, gerekse mimarisiyle iz bırakan bir eser olacağını vurgulayan Orhan Avcı, satışlara lansmana özel fiyatlarla 7 Şubat'ta başlayacaklarını belirtti. Yeni projelerinde de diğer projelerde olduğu gibi iyi organize olup, taahhüt ettikleri tarihten erken bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Orhan Avcı, sadece 19 bin lira peşinatla satışa sunacakları yeni projede herkese uygun kredili veya kredisiz ödeme seçeneklerinin olduğunu ifade etti. Daha önceki tüm projelerinde olduğu gibi yeni projenin dairelerinin de kısa sürede prim yapacağının altını çizen Orhan Avcı, "Sabit taksitlerle ödemenin yanı sıra balon diye tabir ettiğimiz ara ödemelerle de aylık taksit miktarını düşük tutmak mümkün" diyerek her müşteriye uygun ödeme planı yapabildiklerini vurguladı. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, anlaşmalı oldukları bankalar aracılığıyla da bu proje için çok uygun imkanlarla 120 aya kadar kredi kullanma fırsatının bulunduğunu sözlerine ekledi.


Yeni Adana


Geri Dön