28 / 03 / 2024

Halil Avcı İnşaat projeleri

Halil Avcı İnşaat projeleri

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Halil Avcı İnşaat ABTÜ'de tecrübelerini paylaştı!

Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ABTÜ) geleceğin inşaat mühendisleriyle tecrübelerini paylaştı.

Halil Avcı İnşaat yeni projesini 7 Şubat'ta lanse edecek!

İnşaat sektöründe 37 yıldır, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, yeni konut projesiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Firma, yeni projesini 7 Şubat'ta lense edeceğini duyurdu..

Halil Avcı İnşaat 550 konutluk Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı!

Halil Avcı İnşaat, yeni bir projeye odaklandı. Binden fazla arsa stoku olan firma, 100 bin metrekareyi geçen inşaat alanıyla 550 konuttan oluşan Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı.

Halil Avcı İnşaat Türkmenistan'da 500 milyon dolarlık ihaleye talip!

Üst üste aldığı ihalelerle Türkmenistan'da büyük işlere imza atan Halil Avcı İnşaat, ülkede toplam 500 milyon dolarlık ihaleler için başvuru yaptı. Şirket, Adana ve İstanbul'da da yeni projelere imza atacak...

Dreampark projesi büyük beğeni topluyor!

Halil Avcı İnşaat'ın müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği Dreampark projesi büyük beğeni topluyor. Daha temel atılmadan konut almak isteyenler satış ofisine yoğun ilgi gösteriyor...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Valued İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valued İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Halil Usta tarafından kuruldu.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Cemil Avcı, Halil Avcı ve Mustafa Büyükyenigün ortaklığında kuruldu.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Paysan Yapı İnşaat Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Paysan Yapı İnşaat Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi  Avcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile  İbrahim Halil Puse kuruldu.

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Halil Avcı İnşaat projeleri Haberi

Halil Avcı İnşaat projeleri

Yurtiçinde ve yurtdışında konut, işyeri, hastane gibi binalar yapan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artış gösteren 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam etmesini beklediklerini söyledi. Avcı, insanların artık spor salonu, çocuk bahçesi. yüzme havuzu gibi birimleri olan 'güvenlikli' sitelerde yaşamayı tercih ettiğini, yeni projelerini de bu trende uygun belirlediklerini kaydetti.

Trend devam edecek

Dünya'dan Eray Şen'in haberine göre; yeni projeleri ve sektörle ilgili beklentileriyle ilgili konuşan Avcı, "Pandemi nedeniyle insanlar artık sosyal olanakları daha yüksek konutlara yöneldi ve bu eğilimin kalıcı olmasını bekliyoruz. Alım gücü yüksek olanlar villalara, orta gelir grubu ise yüksek sosyal donatılara sahip, kendi içinde bahçesi, koşu yolları, çocuk parkı, fitnes salonları olan sitelere yöneliyorlar. Pandemide sokağa çıkma yasakları...