19 / 04 / 2024

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  Ankara  Bahçelievler 1 ve 2 Binası 2021 yılsonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binası, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Yukarı Bahçelievler Mahallesi, 2758 ada 29 parselde yer alan 1,2 ve 7 bağımsız bölümlü taşınmazlardan oluşuyor. Aşkabat Caddesi üzerinde 612 metrekarelik arsada konumlanan gayrimenkul, şehir merkezinde yer alıyor. Yakın çevresinde, Ulubatlı Hasan İlkokulu, Bahçelievler Cami, Milli Kütüphane, Anıtkabir ve AŞTİ Terminali bulunuyor. Bölgede üst seviyede yapılaşma bulunuyor ve büyük çoğunluğunu konut yapıları meydana getiriyor. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binasının piyasa değeri 15 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların aylık toplam kira bedeli 93 bin 500 TL olarak takdir edilirken, KDV dahil toplam satış değeri 18 milyon 762 bin TL oldu. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 binası ise Ankara ili, Çankaya ilçesi, Yukarı Bahçelievler Mahallesi, 2763 ada 10 nolu parselde yer alan 9 numaralı bağımsız bölümden meydana geliyor. Aşkabat Caddesi üzerinde 610 metrekarelik arsa üzerinde konumlanan gayrimenkul, şehir merkezinde bulunuyor. Yakın çevresinde, Ulubatlı Hasan İlkokulu, Bahçelievler Cami, Milli Kütüphane, Anıtkabir ve AŞTİ Terminali yer alıyor. Çankaya ilçesinin merkezinde konumlanan gayrimenkulün yer aldığı bölgede üst seviyede yapılaşma bulunurken; büyük çoğunluğunu konut altı dükkan olarak kullanılan yapılar meydana getiriyor.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 binasının piyasa değeri 11 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazın aylık kira bedeli 55 bin TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri ise 13 milyon 275 bin TL oldu. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1 Binası"na ait 2021 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 2 Binası"na ait 2021 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binası değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 binası değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön