24 / 04 / 2024

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Adyınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Bursa Binası 2021 Yılsonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO tarafından, Bursa ili, OSmangazi ilçesi, Kayıhan Mahallesi 43 ada 1 parselde yer alan Halkbank Bursa Şubesi olarak kullanılan gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Bursa binası İnönü Caddesi üzerinde 306,55 metrekare yüz ölçüme sahip arsada konumlanıyor. Bursa il merkezinde bulunan binanın yakın çevresinde, Eski Adliye Binası, Bursa Valiliği, Ulu Cami, Hanlar Bölgesi, Kapalı ve Açık Tarihi Çarşı, Sönmez İş Merkezi ve Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu bulunuyor. Bölgeye ulaşım toplu taşıma araçları ve özel araçlarla sağlanabiliyor. Bölgede üst seviyede bir yapılaşma bulunuyor; bu yapılaşmanın çoğunluğu ticari yapılardan meydana geliyor.

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının piyasa değeri 23 milyon 400 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık kira bedeli KDV hariç 140 bin 440 TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam satış değeri 27 milyon 612 bin TL oldu.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan "Bursa Binası"na ait 2021 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın 
 


Geri Dön