28 / 03 / 2024

Halk GYO Ankara Bahçelievler binası değeri

Halk GYO Ankara Bahçelievler binası değeri

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Halk GYO Kızılay binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Ankara merkezli "Kızılay Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 1 ve 2 binası 2017 değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1 ve 2" binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Fatih Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Fatih Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ataköy Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ataköy Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Etiler Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Etiler Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binası değeri Haberi

Halk GYO Ankara Bahçelievler binası değeri

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 Binası 2021 yılsonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binası, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Yukarı Bahçelievler Mahallesi, 2758 ada 29 parselde yer alan 1,2 ve 7 bağımsız bölümlü taşınmazlardan oluşuyor. Aşkabat Caddesi üzerinde 612 metrekarelik arsada konumlanan gayrimenkul, şehir merkezinde yer alıyor. Yakın çevresinde, Ulubatlı Hasan İlkokulu, Bahçelievler Cami, Milli Kütüphane, Anıtkabir ve AŞTİ Terminali bulunuyor. Bölgede üst seviyede yapılaşma bulunuyor ve büyük çoğunluğunu konut yapıları meydana getiriyor. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binasının piyasa değeri 15 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların aylık toplam kira bedeli 93 bin 500 TL olarak takdir edilirken, KDV dahil toplam satış değeri 18...