25 / 04 / 2024

Halk GYO-Er Konut'un Erzurum projesinde ruhsat alındı!

Halk GYO-Er Konut'un Erzurum projesinde ruhsat alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Er Konut Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek Erzurum Yakutiye merkezli konut projesinin inşaat yapı ruhsatı alındı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Er Konut İnşaat arasında müştereken kurulmuş olan Halk GYO-Er Konut Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek Erzurum Yakutiye merkezli konut projesinin inşaat yapı ruhsatı alındı. 


Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Gez Mahallesi, 12 Pafta, 250 Ada, 10 parselde kayıtlı olan ve yüzde 50'si 17 milyon 500 bin TL bedel ile Er Konut İnş.Taah.İnş.Malz.Nak. ve Mad.Tic. ve San.A.Ş.'den Halk GYO  tarafından satın alınan arsa üzerinde ortak konut projesi geliştirmek üzere, Er Konut İnş. Taah. İnş. Malz. Nak. ve Mad.Tic. ve San.A.Ş.ile yüzde 50 - yüzde 50 ortak paylı Halk GYO - ER KONUT Adi Ortaklığı  kuruldu.


Halk GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz ile Er Konut İnş.Taah.İnş.Malz.Nak. ve Mad.Tic. ve San.A.Ş. arasında müştereken kurulmuş olan Halk GYO-Er Konut Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek Erzurum Yakutiye merkezli konut projesinin inşaat yapı ruhsatı alınmıştır.



Geri Dön