26 / 04 / 2024

Halk GYO'nun Halk Ofis Kuleleri'nin değeri belli oldu!

Halk GYO'nun Halk Ofis Kuleleri'nin değeri belli oldu!

Halk GYO Halk Ofis Kuleleri'ne ait güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk Bank Ofis Kuleleri'nin değeri ne kadar? İşte Halk Bank Ofis Kulesi'nin değer tablosu...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halk Ofis Kuleleri'nin 2021 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

HALK BANK OFİS KULELERİ NEREDE?

Değerlemeye konu taşınmazlar Halk Bank Ofis Kuleleri, İstanbul İlinin Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi Finans Caddesi No:28 (B Blok) ve No:42 (A Blok) posta adresinde konumlanıyor. 

Halk GYO nun Halk Ofis Kuleleri nin değeri belli oldu!

Söz konusu gayrimenkullere ulaşım için; Çamlıca Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu vasıtasıyla Üsküdar yönünde ilerlenirken sağ kolda yer alan Ataşehir Kavşağından Finans Caddesi’ne girilerek değerleme konusu taşınmazlara ulaşılıyor. Taşınmazın bulunduğu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi birçok bankanın, kamu kurumunun ve finans firmasının genel merkezlerinin bulunacağı karma bir proje olarak biliniyor. Proje içerisinde AVM, rekrasyon alanları, sosyal tesisler, açık alanlar ve kültür-kongre merkezi bulunması planlanıyor.

Taşınmazlar konum olarak iki ilçe kesişimin de ve otoyolların merkezinde bulunması ayrıca bölgede için
planlanmakta olan metro projesi sayesinde ulaşım imkanları oldukça geniş alanı kapsıyor. Finans merkezi
çevresi ise konut ağırlık bir gelişim göstermektedir. Yakın çevresinde, Watergarden AVM, Ataşehir Belediyesi, Sheraton Grand İstanbul Oteli ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bulunuyor. Peki Halk Bank Ofis Kuleleri'nin değeri ne kadar? İşte Halk Bank Ofis Kulesi'nin değer tablosu...


Geri Dön