26 / 04 / 2024

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin sonlanması ve yeni not hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun kurumsal yönetim uyum derecelendirme hizmeti aldığı derecelendirme kuruluşu Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. ile arasındaki hizmet sözleşmesi sona erdi. Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak  alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Şirketin 22 Aralık 2020 tarihinde sözleşme imzaladığı JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş.'den, kurumsal yönetim uyum derecelendirme notu en geç 16 Nisan 2021 tarihine kadar alınacak ve yeni nota ilişkin kamuoyu duyurusu bu tarihe kadar yapılacak.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin kurumsal yönetim uyum derecelendirme hizmeti aldığı derecelendirme kuruluşu Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. ile arasındaki hizmet sözleşmesi sona ermiş olup,  Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak  alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16.04.2021 tarihinde bitecektir.

Şirketimizin 22 Aralık 2020 tarihinde sözleşme imzaladığı JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş.'den, kurumsal yönetim uyum derecelendirme notu en geç 16.04.2021 tarihine kadar alınacak olup, yeni nota ilişkin kamuoyu duyurusu bu tarihe kadar yapılacaktır.
 


Geri Dön