26 / 04 / 2024

Halk Varlık Kiralama 2 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama 2 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikası ihracına ilişkin İhraç Belgesi onaylandı..



Halk Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikalarına ihraç belgesi hakkında açıklamada bulundu.

Halk Varlık Kiralama, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olarak yer alacağı, yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 2 milyon TL tutarlı ihraç tavanı içerisinde kalmak kaydıyla bir yıllık dönem içerisinde bir veya daha fazla seferde ihraç edilecek sahipliğe dayalı kira sertifikalarına ilişkin İhraç Belgesi Kurulca onaylandığını duyurdu.

Halk Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:

Şirketimizce, "Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olarak yer alacağı, yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 2.000.000.000 Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı içerisinde kalmak kaydıyla bir yıllık dönem içerisinde bir veya daha fazla seferde ihraç edilecek sahipliğe dayalı kira sertifikalarına ilişkin İhraç Belgesi Kurulca onaylanmış olup ekte sunulmuştur. 

 


Geri Dön