26 / 04 / 2024

Halkalı Dumankaya Miks ihalesi!

Halkalı Dumankaya Miks ihalesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Halkalı Dumankaya Miks ihalesi bugün gerçekleşecek. Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa edilen projede dükkanların yanı sıra 657 adet konut bulunuyor.



İstanbul Küçükçekmece - Halkalı hattında yükselen  Dumankaya Miks  Evleri 23 ve 32 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 39 ile 135 metrekare arasında değişiyor.


Halkalı Dumankaya Miks ihalesi bugün yapılacak.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan proje Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Küçükçekmece Dumankaya Miks projesinin sosyal yaşam alanları içerisinde dinlenme alanları, kafeteryalar, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, güzellik salonu, alışveriş merkezi, gezi alanları ve restoranlar mevcut. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen Dumankaya Miks Halkalı Konutları 657 adet daireden oluşuyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Halkalı Dumankaya Miks ihalesi ile son 37 adet dükkan açık artırma ile satışa sunuluyor. İhalesi bugün saat 11:00'de satış ofisinde gerçekleşecek olan projede dükkanların fiyatları 97 bin 760 TL'den başlıyor. 


Dumankaya Miks satış ofisi nerede?

Adres: Atakent Mah. Turgut Özal Bulvarı No:48/A Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Yanı Halkalı Küçükçekmece/İstanbul 


Dumankaya Miks Halkalı iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön