26 / 04 / 2024

Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

İstanbul Küçükçekmece - Halkalı bölgesinde yükselen Dumankaya Miks'te son 37 mağaza ihale ile satışa sunuluyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?



"Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan proje toplam 657 adet daireden oluşuyor.


Halkalı  Dumankaya Miks  23 ve 32 katlı olmak üzere 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler bulunuyor. 


Atatürk Havalimanı, metro ve Marmaray'a yakın mesafede yer alan Dumankaya Miks'te dairelerin alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. Proje 121 bin 972 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Dumankaya Miks Halkalı'nın sosyal yaşam alanları arasında kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, dinlenme alanları, güzellik salonu, yüzme havuzu mevcut.


Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

Son 37 adet dükkanın 97 bin 760 TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunulduğu Dumankaya Miks açık artırma ihalesi 21 Mart Cumartesi günü saat 11:00'de satış ofisinde gerçekleşecek. 


Dumankaya Miks satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön