18 / 04 / 2024

Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

Dumankaya Inşaat'ın, Halkalı Atakent bölgesinde Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçirdiği projesi Dumankaya Miks'te kalan 37 ticari alan için ihaleye çıkılıyor..



Dumankaya Inşaat'ın, Halkalı Atakent bölgesinde Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçirdiği projesi Dumankaya Miks'te kalan 37 ticari alan için ihaleye çıkılıyor.  21 Mart 2015 tarihinde yapılacak ihale, Miks proje alanında gerçekleştirilecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya Miks'in ticari alanları ve ihale süreci ile ilgili konuştu. 


Projedeki ticari alanların, canlı ve dinamik bir ticari hareketliliğe ev sahipliği yapacaklarını belirten Uğur Dumankaya, "Bu bölgede yaşayan nüfusun tamamının hizmetinde olacak olan ticari alanların satışını 21 Mart olarak belirlediğimiz ihale süreci ile tamamlamayı planlıyoruz. Bu bölgede yatırım yapmayı planlayanlar için bu ihale Dumankaya Miks adına son fırsat olacak. Ticari alanların tesliminden sonra yani bu yılın ikinci yarısından itibaren ise Dumankaya Miks'in bölgeye kattığı canlılığı etkin bir şekilde görmeye başlayacağız" dedi. 


Ulaşım avantajı Atakent'te önemli bir ticari merkez olması hedeflenen Dumankaya Miks, TEM otoyolunun yanı başındaki konumu ve ulaşım arterlerine olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Yanı sıra proje, Türkiye'nin önemli büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ile Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve ' Araştırma Hastanesinin ve metro durağının yanı başında yer alıyor. Aynca Atatürk Havalimanı ve  Marmaray  gibi bölgenin önemli ulaşım alanlarına da yakın mesafede. Ticari alanların teslimlerinin ihale tarihinden kısa bir süre sonra yapılacağı Dumankaya Miks'te kafelerden restoranlara, giyim mağazalarından güzellik merkezine, eczanelerden dev market alanlarına. bankalara ve fastfood zincirleri için kullanılabilecek mağazalara kadar birçok yatırım alternatifi mevcut. 


Posta


Geri Dön