19 / 04 / 2024

Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks Konutları alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Projede yer alan son 37 adet dükkan açık artımaya sunuluyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi nerede?



"Dumankaya Miks ihalesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim.  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükselen projede toplam 657 adet konut bulunuyor.


İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen  Dumankaya Miks  Evleri 23 ve 32 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje 121 bin 972 metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Halkalı Dumankaya Miks 'te stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Proje lokasyon olarak metroya, Marmaray'a ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. 


Dairelerin  büyüklükleri 39 metrekare ile 135 metrekare arasında farklılık gösteren Dumankaya Miks Evleri güzellik salonu, yüzme havuzu güneşlenme alanları, gezi alanları, kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezi, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklara sahip. 


Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Dumankaya Miks Halkalı'da son 37 dükkan 97 bin 760 TL'den başlayan muhammen bedeller ile açık artırmayla satışa sunuluyor. İhale bugün saat 11:00'de satış ofisinde gerçekleşecek. 


Dumankaya Miks satış ofisi adres: Atakent Mah. Turgut Özal Bulvarı No:48/A Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Yanı Halkalı Küçükçekmece/İstanbul 


Dumankaya Miks iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön