18 / 04 / 2024

Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün!

Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan daire tipleri yer alıyor.



Atatürk Havalimanı'na, Marmaray'a ve metroya yakın bir bölgede inşa edilen  Dumankaya Miks  Konutları 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje toplam 657 adet daireden meydana geliyor.


Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de satış ofisinde gerçekleşecek. Projede son 37 adet dükkan 97 bin 760 TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunulacak.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükselen Dumankaya Miks Evleri  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. Projede  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Halkalı Dumankaya Miks 'te gezi alanları, restoranlar, dinlenme alanları, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, güzellik salonu, alışveriş merkezi, kafeteryalar gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Dumankaya Miks Rezidans'ta konutların büyüklükleri 39 metrekareden başlıyor, 135 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 23 ve 32 katlı olarak dizayn edilen 2 bloktan oluşuyor. 


Adres: Atakent Mah. Turgut Özal Bulvarı No:48/A Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Yanı Halkalı Küçükçekmece/İstanbul 


Dumankaya Miks Halkalı iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön