26 / 04 / 2024

Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi!

Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Mahall Ankara

Dükkanların satışa sunulduğu Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi bugün yapılıyor. Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.



Mahall  Ankara   TOKİ  açık artırma ihalesi kapsamında toplam 64 adet dükkan satılıyor. Projede yer alan dükkanların alanları 70,10 metrekareden başlıyor, 1.778,16 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Çankaya  Mahall Ankara  TOKİ güvencesiyle ve Türkerler İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje ofis, dükkan ve 246 adet daireden meydana geliyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mahall Ankara Evleri 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Mahall Ankara Çankaya Konutları 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan yüzde 24'lük kısım senetle, kalan kısım ise banka kredisi ile ödeniyor.


Bugün saat 11:00 itibariyle başlayan Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi satış ofisinde gerçekleşiyor. Proje konum olarak Kızılay-Çayyolu metro hattına, Anadolu Bulvarı'na, Eskişehir Yolu'na yakın bir bölgede bulunuyor. 


Çankaya Mahall Ankara'nın sosyal donatı alanları içerisinde; buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, spor alanları, fitness merkezi, rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna ve restoranlar yer alıyor.


Türkerler İnşaat Mahall Ankara nerede?

Adres: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye


Mahall Ankara satış ofisi iletişim

Telefon: 0 312 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön