24 / 04 / 2024

Mahall Ankara daire fiyatları

Mahall Ankara daire fiyatları

Mahall Ankara satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor...

Mahall Ankara mağaza fiyatları!

Açık artırma ile satışa sunulan Mahall Ankara mağaza fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 246 adet daire, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Mahall Ankara'da teslimler 2016 yılında gerçekleşecek!

Türkerler İnşaat tarafından Çankaya’da inşa edilen Mahall Ankara projesi 246 daireden meydana geliyor. Projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildi.

Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi!

Dükkanların satışa sunulduğu Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi bugün yapılıyor. Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan!

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan alanları 70,10 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Çankaya Mahall Ankara ödeme planı!

Çankaya Mahall Ankara ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 64 adet dükkanın açık artırma ile satışa sunulacağı proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim!

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residence ve 64 adet mağazadan meydana geliyor. 

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Mahall Ankara'da ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Türkerler Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Yelda Kızıltan ile Mahall Ankara projesi ile ilgili röportaj yaptı. Kızıltan, Mahall Ankara hakkında tüm merak edilenleri anlattı...

Türkerler Mahall Ankara ödeme kampanyası 2018!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Mahall  Ankara Evleri'nde ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Mahall Ankara'ya hemen taşın 1 yıl sonra öde!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Ankara projesinde hemen taşın, 1 yıl sonra ödeme kampanyası sunuluyor..

Mahall Ankara daire fiyatları Haberi

Mahall Ankara daire fiyatları

Türkerler İnşaat tarafından 40 bin 628 metrekare arsa üzerinde yükselen Mahall Ankara Evleri, Ankara Çankaya'nın Mühye bölgesinde yer alıyor. 


Toplam 246 rezidans, 140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 mağazadan oluşan Mahall Ankara projesinde ayrıca yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, fitness, sauna ve çocuk oyun alanları gibi bölümler de bulunuyor. 


Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Mahall Ankara satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor. 


2+1'den 4,5+1'e kadar daire seçeneği bulunan Türkerler Mahall Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 730 metrekare arasında değişiyor. 

Mahall Ankara ödeme planı!

Türkerler Mahall Ankara projesinde; yüzde 5 peşinatın ardından sıfır faizle 36 aya ya da yüzde 35 peşinatın ardından vade farksız 60 aya kadar taksit seçenekleri bulunuyor. 



Tel :...