29 / 03 / 2024

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları!

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Blue Boutique

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları 139 bin 800 TL' den başlangıç gösteriliyor. MNG Blue Boutique Konutları' nın teslim tarihi olarak 2013 Aralık ayı belirlendi...




MNG Holding tarafından İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent bölgesinde inşa edilen Halkalı  MNG Blue Boutique  Konutları projesi tek blok olarak halinde yükseliyor.


Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları 139 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İçerisinde 6 adet dükkanın da yer aldığı Halkalı MNG Blue Boutique projesinde dairelerin alanları 51 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor.


 Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları!


Halkalı MNG Blue Boutique Konutları'nda stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Tek blok halinde yükselen Halkalı MNG Blue Boutique projesinde 276 adet daire yer alıyor.


Halkalı MNG Blue Boutique Evleri projesinde dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu gibi olanaklar yer alıyor.


Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları!


Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları 139 bin 800 TL'den başlıyor. Halkalı MNG Blue Boutique Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödedikten sonra geriye kalan konut bakiye miktarı banka kredisi ile taksitli olarak yapılabiliyor.


Halkalı MNG Blue Boutique Evleri adres!

Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece İstanbul


Halkalı MNG Blue Boutique iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön