18 / 04 / 2024

MNG Holding Blue Boutique projesi

MNG Holding Blue Boutique projesi

MNG Holding Blue Boutique projesinde 1+1 daireler 266 bin liradan başlayarak değişiyor. Halkalı MNG Blue Boutique projesinde daire teslimleri bu ay Haziran'ın sonunda yapılıyor...

Halkalı MNG Blue Boutique Konutları!

Halkalı MNG Blue Boutique Konutları'nda 1+1'lerin fiyatları 172 bin 500 liradan başlıyor. Halkalı MNG Blue Boutique Konutları bu yıl Haziran ayının sonunda teslim ediliyor...

MNG Blue Butik görselleri!

MNG Blue Butik görselleri haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece Halkalı Atakent'te yer alan MNG Blue Boutique projesi kapsamında bulunan daire tiplerinin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor

MNG Blue Boutique adres bilgileri!

MNG Blue Boutique adres bilgileri; Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece / İstanbul adresinde inşa ediliyor. MNG Blue Boutique Atakent projesi 6 ay sonra teslim ediliyor...

Halkalı MNG Blue Boutique görselleri!

Halkalı MNG Blue Boutique görselleri 'ni haberimizin devamında inceleyebilirsiniz. Halkalı MNG Blue Boutique projesinde daire sahibi olmak için tutarın yüzde 25'ini peşin olarak ödemek yeterli oluyor...

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları!

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları 139 bin 800 TL' den başlangıç gösteriliyor. MNG Blue Boutique Konutları' nın teslim tarihi olarak 2013 Aralık ayı belirlendi...

Halkalı MNG Blue Boutique Evleri!

Halkalı MNG Blue Boutique Evleri'nde konut fiyatları 129 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor...

Halkalı MNG Blue Boutique daire!

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları 127 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor...

Halkalı MNG Blue Boutique görselleri!

Halkalı MNG Blue Boutique görselleri haberimizin içinde proje bilgileriyle beraber yer alıyor

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

Pegas Touristic bünyesindeki otel sayısını 18'e çıkardı!

Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Artvin Kamilet Vadisi’ne yeni HES projesi!

Artvin İl Genel Meclisi, Kamilet Vadisi’nde bir HES yapımına daha izin verdi. Kamilet Vadisi üzerinde HES yapımına izin verilmesinin hemen ardından MNG Holding, atağa geçti.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.

TAV Havalimanları rotasını Nijerya ve Fildişi'ne çevirdi!

Türk firmalarının gözdesi haline gelen Afrika'ya yatırımlar başladı. TAV rotasını Nijerya ve Fildişi'ne kaydırırken MNG Holding eğitim, tarım, enerji ve sağlık alanlarında yatırım yapmak için Nijerya'da görüşmelere başladı

MNG Holding'ten Arhavi'ye park!

Arhavili iş adamımız Mehmet Nazif Günal’a ait MNG Holding tarafından başlatılan ve ilçenin en önemli projeleri arasında yerini alan Arhavi Sahil Dolgu Alanında çocuklara yönelik olarak projelendirilen Çocuk Oyun Parkı yapımı sonlandırıldı.

Arhavi Belediyesi Kavak Hes imar planını reddetti!

MNG Holding’e ait Kavak HES projesinin imar planına bir iptal daha geldi.. Artvin’de ‘Çılgın HES’ olarak bilinen Kavak HES için yeniden sunulan imar planı Arhavi Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle reddedildi.

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları!

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 276 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Arhavi Belediyesi HES inşaatını mahkeme kararıyla mühürledi!

Arhavi Belediyesi ilan verip miting düzenleyerek sahip çıktığı MNG Holding’e ait HES inşaatını mahkeme kararlarıyla mühürlemek zorunda kaldı.

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası'nın arsası ihalesiz satılmak istenmiş!

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Tekel Likör Fabrikası'nın arsası, TEKEL Genel Müdürlüğü tarafından ihalesiz, 150 milyar liraya MNG Holding'in patronuna satılmak istenmişse de Başbakan Yıldırım Akbulut satışa engel olmuş.

MNG Blue Boutique Halkalı nerede?

Atakent MNG Blue Boutique Evleri projesinde 276 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. Proje MNG Holding imzası ile hayata geçiriliyor. Peki MNG blue Boutique Halkalı nerede?

MNG Holding Artvin HES davasında son durum!

MNG Holding'in Artvin Arhavi'de kurmak istediği HES Projesi iptal edildi fakat taşeron Ermiş İnşaat ile HES Protestosuna katılan köylüler arasında karşılıklı 'darp' suçlamasıyla açılan dava sürüyor.

MNG Holding Blue Boutique projesi Haberi

MNG Holding Blue Boutique projesi


MNG Holding Blue Boutique projesi projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükseliyor. MNG Holding Blue Boutique projesi 266 adet daire ve 6 dükkandan oluşuyor.


MNG Holding Blue Boutique projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. MNG Holding Blue Boutique projesi bu ay sonunda teslim ediliyor.


MNG Holding Blue Boutique projesinin satış ofisi ile 0212 548 48 38 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. MNG Holding Blue Boutique projesinde daire alanları 51,75 - 155,92 metrekare arasında değişiyor.


MNG Holding Blue Boutique projesinde 1+1 daire tipleri 266 bin liradan, 2+1 daire tipleri 340 bin liradan başlıyor. MNG Holding Blue Boutique projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor.


Targem Mimarlık'ın tasarladığı...