26 / 04 / 2024

Pegas Touristic bünyesindeki otel sayısını 18'e çıkardı!

Pegas Touristic bünyesindeki otel sayısını 18'e çıkardı!

Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı.



Rusya merkezli Türk tur operatörü Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı. Bu kiralama ile şirket bünyesindeki otel sayısını 18’e yükseltti.

Pegas Touristic bünyesindeki otel sayısını 18 e çıkardı!

OTEL SAYISI 18’E YÜKSELDİ

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pegas Touristic’in Swandor, PGS ve Dessole markalarından oluşan otel grubunun genel müdürü Fazıl Dertlioğlu, üç marka ile dünyanın 5 ülkesinde faaliyet gösterdiklerini söyledi. Fazıl Dertlioğlu, "Ana şirketimiz Pegas Touristic, Rusya merkezli bir tur operatörü. Bu markalarımız Yunanistan’da 5 otel, Türkiye’de 5 otel, Mısır’da 3 otel, Vietnam’da 3 otel, Tayland’da 2 otel olmak üzere 18 otelde faaliyet gösteriyoruz. Bu otellerden ikisini bu yıl Antalya’da grubumuza dahil ettik. Bunlar Kundu’da Topkapı ve Kremlin Palace otelleri. MNG’den uzun süreli kiralandı. Türkiye’deki otel sayısı böylece 5 oldu, diğer 3’ü ise Kemer’de. Bu yıl içinde otel sayımızı artırmayı planlıyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor, henüz netleşmedi. Bu otellerden biri İsrail’de, biri de Antalya’da. Bunların anlaşmaları da tamamlandıktan sonra otel sayımızı yıl sonuna kadar 20’ye yükseltmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

TOPKAPI YENİLENİYOR, KREMLİN GELECEK YIL

Fazıl Dertlioğlu, uzun dönem kiralanan Topkapı ve Kremlin Palace otellerinin yenileme çalışmalarının da başlatıldığını ifade etti. Dertlioğlu, bu kış sezonunda Topkapı Palace’ın kapatıldığını, Nisan'a kadar çalışmaların tamamlanarak, sezona yeni yüzüyle gireceğini açıkladı. Dertlioğlu, Kremlin Palace’ın ise gelecek kış dönemi kapatılarak, yenileme çalışmasının yapılacağınısöyledi. 


Geri Dön