19 / 04 / 2024

Halkalı MNG Blue Boutique ne zaman teslim?

Halkalı MNG Blue Boutique ne zaman teslim?

Firma: MNG Holding

Proje: Halkalı MNG Blue Boutique

Halkalı MNG Blue Boutique ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. MNG Blue Boutique projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor



İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da yer alan Blue Boutique projesi  MNG Holding  imzası taşıyor.  Halkalı MNG Blue Boutique  ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Halkalı MNG Blue Boutique 2 blok halinde inşa ediliyor. Blue Boutique projesinde 266 konut ve 6 dükkan bulunuyor. MNG Blue Butik ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde taksitlendirme imkanları bulunuyor.


MNG Blue Boutique fiyatları için satış ofisi ile görüşebilirsiniz. MNG Blue Boutique projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı. Dairelerin alanları 51 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor.


Halkalı MNG Blue Boutique ne zaman teslim?

Halkalı MNG Blue Boutique ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 yanıtı veriliyor. Halkalı MNG Blue Boutique'te yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


MNG Blue Butik iletişim

Halkalı MNG Blue Boutique telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


projeye sor



Geri Dön