27 / 04 / 2024

Halkalı MNG Blue Boutique ödeme koşulları!

Halkalı MNG Blue Boutique ödeme koşulları!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Blue Boutique

Halkalı MNG Blue Boutique ödeme koşulları kapsamında yer alan konutlar için 60 ay vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan daire tiplerinin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor



MNG Blue Boutique projesi, Atakent Halkalı Bölgesi içinde yükseliyor. Halkalı  MNG Blue Boutique  ödeme koşulları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Halkalı MNG Blue Boutique kapsamında 266 konutun yanı sıra 6 dükkan yer alıyor. Halkalı MNG Blue Boutique,  MNG Holding  tarafından inşa ediliyor.


Halkalı MNG Blue Boutique satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Halkalı MNG Blue Boutique satış fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Halkalı MNG Blue Boutique teslim tarihi 6 ay sonra olarak belirlendi. 


Halkalı MNG Blue Boutique ödeme koşulları!


Halkalı MNG Blue Boutique ödeme koşulları!

Halkalı MNG Blue Boutique ödeme koşulları kapsamında 60 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projedeki dairelerin alanları 51 metrekareden başlıyor ve 155 metrekareye kadar yükseliyor. 


Halkalı MNG Blue Boutique projesi kapsamında oyun alanları, fitness center, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, dinlenme alanları ile sauna bulunuyor. 


Halkalı MNG Blue Boutique iletişim

Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


projeye sor



Geri Dön