28 / 03 / 2024

Hamit Demir: Şimdi ev almak için doğru zaman!

Hamit Demir: Şimdi ev almak için doğru zaman!

Tüketiciye ramazan ayına özel kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Şimdi ev almak için doğru zaman” dedi.



Demir İnşaat, Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projeleri için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde; hayatın başladığı Beylikdüzü'ndeki Demir Romance'te teslime hazır daireler kira öder gibi 3 bin 500 TL taksitle satılıyor. Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanan Büyükçekmece'deki Demir La Vida'da 33 ay yüzde 0 faiz imkânı sağlanıyor. Esenyurt'ta yer alan Ayışığı Butik projesinde ise peşin alımlarda yüzde 8 iskoto yapan şirket, yüzde 50 peşin ödemelerde kalan yüzde 50 için 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde taksitlendiriyor. Demir İnşaat'ın üç projesinin de yatırımcılar ve oturum için ev almak isteyenler için cazip fırsatlar sunduğunu belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Sosyal alanları ve akıllı ev teknolojileri ile çıkan projeler, tüketicilerin beklediği her türlü konfora sahip. Sınırlı sayıda son dairelerin satışa sunulduğu Demir Romance, 7 blokta 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari üniteden oluşurken, hayatın ağustos ayında başlayacağı Demir La Vida ise, 5 blokta 379 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor. Ayışığı Butik projesi ise, 106 rezidans konut ve 66 adet ticari üniteden oluşan özel bir proje" diye konuştu.


'FİYATLAR ZAMLANACAK'

Merkez Bankası'nın son yapmış olduğu faiz indirimini, değerlendiren Demir şunları söyledi: "Faiz indiriminden sonra konutta bu sefer zam yapılacak. Zam öncesi ve faiz indirimi sonrası yaşadığımız bu dönemi konut alıcılarının çok iyi görüp değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yatırımcılar bu gerçeğin farkında olup ona göre yatırım kararını hızlandırmalı. Şu an en uygun zaman."


10 BİN LİRA EKSTRA İNDİRİM

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yükselen konut projesi Demir Romance'ta kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uyguluyor. Yaşamın başladığı projede, dairelerin büyüklükleri 119 ila 161 metrekare aralığında, kat bahçelerinin büyüklükleri ise 20 metrekareden başlayıp 69 metrekareye değişiyor.



Sabah



Haber Bizim Gazete'de şu şekilde yer aldı...




Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir Türkiyeden ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olması Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcı sayısını artıracaktır" dedi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiyeden ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olmasının sektöre ivme kazandıracağını söyledi. Demir Inşaat'tan yapılan açıklamada, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında "Yatırım Reformu Paketi" hakkında değerlendirmelerde bulunduğu hatırlatıldı. 

Açıklamada hükümetin milyonlarca çalışandan ihracatçıya, yatırımcıdan reel sektöre kadar geniş bir kesimi ilgilendiren "yeni yol haritasını" ortaya koyulduğunun ve bu düzenlemenin ekonomi için devrim niteliğinde bir karar olduğunun altı çizildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Hamit Demir, konut sektörü ile ilgili olarak Türkiyeden ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verileceğine vurgu yaptı. 


ÖNCE OTURMA İZİNİ VERİLECEK 


Kararın inşaat sektörünün pozitif ivme kazanması bakımından önemli bir karar olduğuna dikkati çeken Demir, şunları söyledi: "Türkiye'nin en önemli sektörlerinin başında yer alan ve son 10 yılda çok ciddi bir ivme yakalayan inşaat sektörünün yabancıya satış miktarını artırması bakımından bu kararın çok doğru olduğunu düşünüyorum. Türkiyeden ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olması Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcı sayısını artıracaktır. Bu karar sayesinde gayrimenkul sektörü önümüzdeki yıllarda ülkemize 10 milyar dolarlara varan oranda döviz girdisi sağlayacaktır. Sektör olarak ürettiğimiz projelerin daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Demir İnşaat olarak yabancılardan yoğun ilgi görüyoruz, böylece talep daha da artacaktır." 




Bizim Gazete


Geri Dön