26 / 04 / 2024

Ev almak için doğru zaman bahar ve yaz ayları!

Ev almak için doğru zaman bahar ve yaz ayları!

Nalan Başarı, "Evlenecek çiftler ve evlerini yenilemek isteyenler için ev almanın tam zamanı. Emlak konusunda toplanan veriler, ev almak için doğru zamanın bahar ve yaz ayları olduğunu gösteriyor" dedi.



Baharın sona erdiği şu günlerde, yaz aylarında düğün yapmayı planlayan çiftler konut projelerine olan talebi artırdı, inşaat firmaları da artan talep doğrultusunda birbirinden cazip kampanyalarla sadeci evlilik arifesinde olan çiftlerin değil, herkesin yüzünü güldürdü. 


DÜĞÜN SEZONU HERKESE YARADI

Okulların tatil olduğu ve havaların ideal bir sıcaklığa ulaştığı bahar aylarında taşınmanın çok daha kolay olduğunu belirten Ata Yıldız Grup Proje Müdürü Nalan Başarı. tüketicilerin hayallerindeki evi bulmak için bahar aylarını beklediğini söyledi. İnşaat firmalarının düğün sezonunun açılmasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyenler için kampanyalarını hızla devreye aldığını belirten Başarı, Ata Yıldız Grup'un son projelerinden biri olan Gölde Luxe konutlarını da yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunduklarını belirtti. Başkentlinin en çok göl ve deniz özlemi olduğunu belirten Başarı, Gölde Luxe konutlarının Göksu Gölüne yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti. 


"Ata Yıldız Grup olarak tüketicilere sunduğumuz Gölde Luxe konutları, Başkentlinin en çok sevdiği alanlardan biri olan Göksu Gölüne yürüme mesafesinde. Aynı zamanda AVM'ye de yürüme mesafesinde olan projemiz doğa ve şehir hayatı sevenlerin ortak noktası. Başkentin kalbinde, Eryaman'da konumlandırdığımız Gölde Luxe konutları, metroya 500 metre uzaklıkta ve çevre yoluna 2 dakikalık mesafede. 24 saat güvenlik hizmeti bulunan projemizde sauna ve teknik servis hizmeti üe otel konforunu şehrin kalbinde inşa ettik" diyen Başarı, tüketicilere sundukları avantajlar ve kişiye özel seçenekler ile konut sahibi olmak isteyenleri sevindirdiklerini belirtti. 

Yatırımcının gözdesi

SON yıllarda nüfusu hızla artan Eryaman'm en çok konut projesi yükselen yerlerin başında geldiğini belirten Nalan Başarı, inşaat firmalarının son yıllarda bu bölgeye özel bir önem verdiğini söyledi. Gölde Luxe konutlarım da bu alana konumlandırdıklarını dile getirdi. 

2010 yılında kurulan grup şirketlerinin prestijli yaşam alanları inşa ettiğini ifade eden Başan son olarak şunları aktardı: "Proje Müdürü olarak görev aldığım şirketimiz; çizgisinden sapmadan, sağlam, güvenilir adımlar atarak prestijli yaşam alanlan inşa etmektedir. Kaliteyi ön planda tutarak geniş bir kitleye hitap eden grup şirketimiz, hayata geçirdiği projelerle nitelikli yaşam alanları inşa ederken Ankara'nın kentsel dönüşümüne de katkıda bulunmaktadır. Son projelerimizden biri olan Gölde Luxe konutlarındaki; fitness, sauna, çocuk kulübü, bahçe ve çocuk alam, gazebo, teknik servis hizmeti, açık otopark, Fin hamamı ve diğer birçok donatı da kalitemizin imzası olarak ev sahibi ve ev sahibi adaylarına sunulmaktadır. Bu eşsiz avantajlardan faydalanmak isteyen tüm tüketicilerin Gölde Luxe konutlarındaki son daire avantajlarından yararlanmalarını öneriyorum." 



Sözcü Emlak 


Geri Dön