20 / 04 / 2024

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.




Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı. 162 odalı otel, çatısı altında Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn & Suites by Hilton markalarının yer aldığı Hampton by Hilton ailesine katılarak, Hilton Worldwide’ın Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 44 oteli arasında yerini aldı.




İstanbul Atatürk Havalimanı’na 13 kilometre uzaklıkta bulunan Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu, asırlık Yedikule Zindanları'nın bulunduğu, tarihi açıdan en zengin bölgelerden birinde yer alıyor. Tesis aynı zamanda Surp Pirgic Ermeni Hastanesi ve Balıklı Rum Hastanesi'ne de yakın mesafede bulunuyor.




Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu, Biruni Üniversitesi, Olivium Alışveriş Merkezi, CNR Fuar Merkezi ve Türkiye’nin en büyük spor salonu Abdi İpekçi de dahil olmak üzere birçok spor kompleksine yakın mesafede bulunuyor.  Marmaray  Zeytinburnu – Kazlıçeşme durağına yürüme mesafesinde bulunan otelden Anadolu yakasına, tarihi yarım adaya, Taksim Meydanı ve Yalova, Bursa and Bandırma feribotlarının kalktığı Yenikapı iskelesine de ulaşım kolaylıkla sağlanabiliyor.




Odaklı Hizmetler ve Hampton by Hilton Marka Yönetimi Küresel Başkanı Phil Cordell şunları kaydetti: "Türkiye'deki yedinci Hampton by Hilton oteli olarak Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu’nu açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye'deki portföyümüzü genişletirken, markamızın imzası ‘%100 Hampton® Memnuniyet Garantisi’ anlayışımızı sergilemek sabırsızlanıyoruz.”




Hilton’un kurumsal sosyal sorumluluk stratejisi Travel with Purpose’un en önemli ayaklarından biri olan çevreyi koruma kapsamında, su ve enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu “yeşil bina”sıyla otel LEED (Enerji ve Çevre Tasarımında Liderlik) platin sertifikasına sahip.




Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu Genel Müdürü H.Hakan Bakir şöyle konuştu: “Otelimiz, konumu ve şehirdeki önemli bölgelere kolay ulaşımı sayesinde ideal bir konaklama alternatifi. Ayrıca LEED platin sertifikasına sahip olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İstanbul ve Zeytinburnu civarında konaklamak isteyenler için otelimiz mükemmel bir tercih.”




Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nda markanın alametifarikası sıcak kahvaltı tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Atıştırmalık ve içecek satın alınabilen alan gün boyu açık. Misafirler ayrıca Wi-Fi, 24 saat açık spor salonu, kapalı otopark ve iş merkezinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Tüm odalarda kaliteli buklet malzemeler, Hampton bed® adı verilen markanın imzası temiz ve konforlu yataklar, ayrıca LCD televizyon ve ücretsiz çay/kahve bulunuyor.


Hampton by Hilton ekibi, Hamptonality denilen, markaya has kültürü sergilemekten gurur duyuyor. Hamptonality, tüm otellerde misafirlere güler yüzle hizmet sunmak, onların ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak, civarda görülecek yerler, tarihi mekanlar ve eğlenceli aktiviteler ile ilgili tavsiyede bulunmak anlamına geliyor. Ayrıca her otel, bulunduğu bölgeye ve orada yaşayanlara verdikleri desteğin göstergesi olarak yerel sanatçılara ait fotoğraf ve eserler sergiliyor.


Hilton’un ödüllü konuk sadakat programı HHonors®, Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nda da uygulanıyor. Doğrudan, diledikleri bir Hilton kanalından rezervasyon yapan HHonors üyeleri, özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajların yanı sıra Hilton HHonors uygulaması üzerinden check-in, oda seçimi, Dijital Anahtar gibi dijital hizmetlerden faydalanabiliyor.




Geri Dön