29 / 03 / 2024

Hampton by Hilton Kayaşehir için imzalar atıldı!

Hampton by Hilton Kayaşehir için imzalar atıldı!

Hampton By Hilton markalı dört yeni otel İçin imzalanan anlaşmayla Hilton Worldwideın Türkiyede halen faaliyette olan ve geliştirilme aşamasındaki otel sayısı 34e ulaştı...



Hilton Worldwide önemli bir gelişme pazarı olarak gördüğü Türkiyede ekonomi markalı otellerinin sayısını artırırken, dört yeni Hampton by Hilton oteli için anlaşma imzalandığını açıkladı. Böylece Hilton Worldwideın Türkiyede halen faaliyette olan ve geliştirilme aşamasındaki otel sayısı 34e ulaştı.

Anlaşması bugün imzalanan 4 yeni otel, Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir; Hampton by Hilton Rize; Hampton by Hilton Çorlu ve Hampton by Hilton Gaziantep oldu.

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon konuyla ilgili şunları söyledi: Türkiyede Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton ve Hilton Garden Inn markalarımız zaten hızla büyüyordu. Şimdi dört yeni Hampton by Hilton oteli de geliştirme aşamasına girmiş oldu. Son imzalarla Ordu ve Bursada halen geliştirme aşamasında bulunan ve yıl sonuna doğru açılması beklenen Hampton by Hiltonlara yeni oteller eklenmiş olacak.

Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir
Yeni otel, İstanbulun kuzeyinde inşa edilmekte olan ve 250,000den fazla nüfusun yaşayacağı yeni bir uydu şehir olan Kayaşehirin tam merkezinde yer alacak. Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir 144 odalı olacak ve alışveriş merkezinden, eğlence ve dinlenme tesislerine, lokanta ve ofis alanlarına kadar karma kullanımlı bir site içerisinde yer alacak. İstanbulun altyapısının güçlendirilmesi için planlanan ve yapım aşamasında olan önemli yatırımlardan metro hattının uzatılması, yeni bir karayolu ve üçüncü bir boğaz köprüsü de otele katkı sağlayacak. Otel binası 6 katlı bir binadan oluşacak ve üç toplantı salonu, 24 saat açık fitness suiti ile otoparkı bulunacak. Hampton by Hilton Kayaşehir açıklaması öncesinde Makro İnşaat Ticaret Ltd. Şti. ile yönetim anlaşması imzalandı.

Hampton by Hilton Rize
Karadenize hakim bir konumda ve Artvine giden sahil yolu üzerinde, şehir merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta yer alacak olan Hampton by Hilton Rize 90 odalı olarak inşa ediliyor. Rize, outdoor aktivite turları için çok sayıda ziyaretçinin akın ettiği sıradağlarıyla, popülerliği giderek artan bir turizm merkezi haline geliyor. Otel aynı zamanda, çay, fındık ve gıda üretimi başta olmak üzere önemli bir sanayi merkezi olmanın gururunu taşıyan şehrin organize sanayi merkezinden de yarar sağlayacak. Hampton by Hilton Rize, en yakın havaalanı olan Trabzon Havaalanına yaklaşık 72 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Hampton by Hilton Rize hakkındaki projenin açıklama öncesinde YTP Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. ile franchise anlaşması imzalandı.

Hampton by Hilton Çorlu
Hızla gelişen bir sanayi kenti olan Çorlunun doğu tarafında yeni inşa edilen otel, İstanbuldan Türkiyenin Yunanistan ve Bulgaristan sınırına giden ana yol üzerinde stratejik bir konumda bulunuyor. Hampton by Hilton Çorlu, 136 odasıyla karma kullanımlı bir site içerisinde, lokanta alanının çok yakınında yer alacak. Çorlu Uluslararası Havaalanının beş kilometre uzağındaki otel, birçok büyük sanayi şirketine ev sahipliği yapan ve Türkiyenin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine yakın olmasından da olumlu etkilenecek. 7 katlı bir  binadan oluşan otelde, üç toplantı salonu 24 saat açık fitness salonu ve otopark bulunacak. Hampton by Hilton Çorluyla ilgili yapılan açıklama öncesinde Onur Işıl Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.ile de franchise anlaşması imzalandı.

Hampton by Hilton Gaziantep
Yeni inşa edilen otelde 116 oda olacak ve aynı zamanda ofis, mağaza ve lokanta alanlarına da ev sahipliği yapan ve şehrin ticaret bölgesinde bulunan Milenyum Ticaret Merkezinin içinde yer alacak.  Otelde üç adet toplantı salonu, 24 saat açık fitness merkezi ve otopark bulunacak Ortadoğuya açılan pencere olarak bilinen Gaziantep, Türkiyenin ticari ve endüstriyel altyapısında dört sanayi bölgesi ve bölgenin önde gelen şehirleriyle olan bağlantısıyla önemli bir role sahip. Hampton by Hilton Gaziantep projesiyle ilgili yapılan açıklama öncesinde İnşaat Yüksek Mühendisi Muharrem Balat ile yönetim sözleşmesi imzalandı.
Türkiyede geliştirilmekte olan altı Hampton by Hilton ile birlikte, yeni otellerin sunduğu hizmetlerinin tamamı şık lobileri, her yerden ücretsiz internet erişimi ve misafirler için çalışma alanıyla markanın imzasını taşıyacak. Misafirler aynı zamanda konforlu ve rahat odaların ve temiz ve ferah Hampton yatakların keyfini çıkaracak.  Oteller hem iş hem de tatil amacıyla seyahat eden kesimlere sınıfının en iyi hizmet ve konforunu sunan cazibeli bir tarzla tasarlandı. Ücretsiz sıcak kahvaltı, 24 saat açık snack salonu ve konukların toplantılardan sonra buluşabilecekleri bar da sunulacak diğer hizmetler arasında yer alıyor.

Ekonomi markaları ve Hampton markasının dünya çapında yöneticisi Phil Cordell ise konuyla  ilgili  "Hilton Worldwideın son derece beğenilen bir ekonomi markası olarak, Hampton by Hilton, hem iş hem de tatil amacıyla seyahat eden ve ödedikleri ücretin karşılığını almaya önem veren konuklar için ideal bir seçimdir. İstikrarlı ve yüksek kaliteye sahip bir otele olan ihtiyacı karşılarken, konuklarımızla ve yeni otel sahipleriyle, verdiği %100 memnuniyet garantisinin arkasında duran bir markayı paylaşacağız" dedi.

Hilton Worldwide Türkiyede artık bir simge haline gelmiş olan Hilton İstanbul ile faaliyet göstermeye başlamıştı ve bu tarihten beri de Türkiyede varlığını sürdürüyor. 2011 yılı başlarında, firma Türkiyedeki otel portföyünü 12 ay içerisinde neredeyse iki katına çıkaracağını, 2011 yılında ise 11 yeni otelin açılışını gerçekleştireceğini duyurdu. Açılmak üzere olan Hampton by Hilton otelleri arasında her ikisi de bu yılın sonuna doğru açılması planlanan Hampton by Hilton Bursa ve Hampton by Hilton Ordu var. Çok kısa bir süre önce açılan ve Türkiyedeki ikinci Hilton Resort olarak  Hilton Worlwide portföyünde yerini alan Hilton Bodrum Türbükü Resort & Spa, ilk yaz sezonunda misafirlerini ağırlamaya başladı.

 


Geri Dön