28 / 03 / 2024

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.



AK Parti  İzmir  İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 24 Haziran'daki seçim öncesi sahada gezerken vatandaşların kendilerine "dolar ne olacak" diye sorduğunu aktararak, dolarda olanların neden kaynaklandığını bugünlerde açık ve net görüldüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dağ, "Bu ülke dünyada en hızlı büyüyen ülke. Turizm açısından son 10 yılın en iyi dönemi belki de. Makro dengelerde sorun yok. Böyle bir operasyon neden kaynaklanabilir? Bu siyasal durumu okumak için çok gerilere gitmeye gerek yok. 17/25 Aralık, MİT tırlanın durdurulamasına, Gezi olaylarına bakın açıkça görürsünüz.15 Temmuz gecesinde kimler rol almışsa, bu operasyonda da aynı çevreler rol aldığını net bir şekilde görüyoruz." diye konuştu.

Hamza Dağ sözlerine şu şekilde devam etti:

"2007'de e-muhtıra verdiklerinde, 27 Nisan günü birileri Abdullah Gül'ü, daha sonra farklı şekilde bir tezahürü oldu gerçi de, ne yazık ki bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına CHP, HDP, Saadet Partisi ittifakıyla aday olmayı düşünen biri haindir. 2007'de e-muhtırada geri adım atmadı. Gezi olaylarında her yeri yıktılar, ne dediler 'aman sakin ol, bunlarla anlaş.' Eğer onlarla anlaşmış olsaydık 3. köprü, 3. havalimanı, Kanal İstanbul yoktu. 15 Temmuz'da o duruşuyla, o liderliğiyle bu ülkeyi işgalden kurtardı. Bugün diklenmeden, dik durarak, milletimizin menfaatini Brunson bahanesi üreterek birilerine birtakım fırsatlar vermedik, verecek değiliz. Bu ülke birilerinin 'gel' dediğinde geleceği, 'git' dediğinde gideceği bir ülke değil artık." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül de birer konuşma yaparak partililerin bayramını kutladı.


Geri Dön