19 / 04 / 2024

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...



Ünlü oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç'ın ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düştü. Ayrılan çift, henüz evlerini ayırmadı. 

Takvim Gazetesi köşe yazarı Ufuk Özcan, bugünkü köşesinde Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın ayrılmalarına rağmen aynı villada yaşamalarını kaleme aldı. 

İşte Ufuk Özcan'ın '600 bin liralık peşinatlı ayrılık' başlıklı yazısı...

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, ilişkilerini noktaladı. Ancak ikili evlerini ayırmadı. Güzel oyuncunun, Dalkılıç'ın senelik 600 bin liralık kirasını peşin verdiği villada yaşamaya devam ettiği ortaya çıktı..

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç'ın ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Erçel, sosyal medya hesabından Dalkılıç ile olan karelerini silerken, ünlü popçu ise sevgilisinin ayrılık açıklamasından sonra fotoğraflarını sildi. Şimdilerde ise işleri için Bodrum'da olan Dalkılıç'ın, Hande Erçel'in ailesini ziyaret ettiği kareler ortaya çıkınca da 'ayrılık yok' iddiaları ortaya atılmıştı. Fakat Hande Erçel, sosyal medyada ilişkilerinin kesin kez bittiğini açıklayarak son noktayı koymuş oldu. Duyduğuma göre ayrılık kararı sonrası ikili, Çubuklu Vadi evlerinde birlikte yaşamaya devam ediyormuş. Hande Erçel, 'ayrıldık' dediği sevgilisi Murat Dalkılıç'ın evinde kalmaya devam ederek set çıkışı soluğu Çubuklu Vadi evlerinde alıyormuş. Yani ikili şimdilerde ayrılsa da aynı evde yaşamaya devam ediyormuş. Bu arada aylık 50 bin liraya oturdukları villalarının kirasını da Murat Dalkılıç, senelik olarak peşin ödemiş. 'Sen Çal Kapımı' isimli dizide Kerem Bürsin ile başrol oynayan ve Hande Erçel, dizinin reytiglerinin yüksek gelmesinden dolayı mutluluktan havalara uçarken, müzik çalışmalarının yanında animasyon şirketi olan Dalkılıç da 'Dollyphant' adlı çizgi film projesini hem Türkiye'de hem de Avrupa'da satmış...

Dalkılıç, Çubuklu Vadi'deki villanın kirasını senelik 600 bin lira vererek peşin ödemiş.

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!


Geri Dön