29 / 03 / 2024

Murat Dalkılıç evi

Murat Dalkılıç evi

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Murat Dalkılıç Zekeriyaköy'de 12 bin liraya villa kiraladı!

Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Hande Erçel için 12 bin liraya bir villa kiraladı. Dalkılıç, Hande Erçel ile tekrar aynı evde yaşamaya başladı. 

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Acarkent'teki dairelerinden taşındılar!

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yasayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!

Merkez Bankası tarafından gündeme getirilen birden çok evi olana kademeli ek vergi önerisi konut piyasasında gündeme oturdu. Peki birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Prof. Dr. Murat Batı, tek tek yapılması gerekenleri açıkladı.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Alpha Foreign Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Foreign Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Songül tarafından kuruldu.

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Daşlıçay  tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Ataşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Murat Bingöl tarafından kuruldu.

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç evi Haberi

Murat Dalkılıç evi

Başarılı şarkıcı Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ev sahibiyle mahkemelik olmak üzere.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyi fırsat bilerek kirasına ekstra zam yapan ev sahibiyle mahkemelik olacağı iddia edilen Dalkılıç, kira artışına avukatı aracılığıyla itiraz etti. Murat Dalkılıç'ın ev sahibi ev sahibi, 25 bin liralık kirayı 60 bine çıkaracağını söylemişti.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe...