24 / 04 / 2024

Hande Yener Beykoz’da 700 bin dolara ev aldı!

Hande Yener Beykoz’da 700 bin dolara ev aldı!

Yaşadıkları polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen Hande Yener ve Demet Akalın komşu oldu. Yener ezeli rakibi Akalın’ın oturduğu Beykoz’daki siteden 700 bin dolara ev aldı.



Ne­re­dey­se gün aşı­rı bir­bir­le­ri­ne laf ata­rak ağız da­la­şı­na gi­ren Han­de Ye­ner ile De­met Aka­lın ay­nı si­te­nin sa­ki­ni ol­du. Ye­ner, Aka­lı­n’­ın otur­du­ğu Acar­ken­t’­ten re­zi­dans dai­re ala­rak eze­li ra­ki­bi­ne kom­şu ol­du. 2016’da da­ire­si­ne ta­şı­na­cak olan ün­lü şar­kı­cı, ye­ni evi için 700 bin do­lar öde­di.  


YENİ EVİM UĞUR GETİRECEK


Ci­han­gi­r’­den Bey­ko­z’­a ge­çe­cek olan Ye­ner, “Halk ara­sın­da ‘Ev al­ma kom­şu al’ di­ye bir de­yi­mi­miz var. Be­nim kom­şu­la­rım da bir­bi­rin­den de­ğer­li ai­le­ler ol­du. Ye­ni evi­min ba­na uğur ge­ti­re­ce­ği­ne ina­nı­yo­ru­m” de­di.


DEMET’İ EĞLENDİRECEK!


Önü­müz­de­ki gün­ler­de ta­şı­na­ca­ğı si­te­nin ‘ya­za mer­ha­ba­’ par­ti­sin­de sah­ne ala­cak olan Ye­ner, bu sa­ye­de Ben­gü­’den Mu­rat Bo­z’­a, Ke­nan Do­ğu­lu­’dan Mu­rat Dal­kı­lı­ç’­a ka­dar birçok ün­lü kom­şu­suy­la da ta­nış­mış ola­cak. An­cak şim­di­den en çok me­rak edi­len ko­nu, De­met Aka­lı­n’­ın Ye­ne­r’­i din­le­me­ye ge­lip gel­me­ye­ce­ği ol­du.


Bugün


Geri Dön