25 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! Profilo Isı Pompalı Çamaşır Kurutma makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar dikkat! Profilo Isı Pompalı Çamaşır Kurutma makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo KM8610HTR A++ 8 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi, geniş iç hacmi ve yoğuşturmalı kurutma teknolojisi ile 8 kilogram çamaşırı farklı programlar sayesinde çamaşırın özünü koruyarak kurutur.



Hanımlar dikkat! Profilo Isı Pompalı Çamaşır Kurutma makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Çamaşır kurutma makineleri çamaşırlar yıkandıktan sonra hızlı bir şekilde kurutma işlemini gerçekleştirdiğinden özellikle ev hanımları tarafından oldukça tercih edilen bir beyaz eşyadır. Etkili kurutma performansı sergileyen Profilo çamaşır kurutma makinesi kırışık azaltma özelliği ilede dikkat çekiyor. 

ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Bir çok kurutma programı seçenekleri ile karşımıza çıkan Profilo KM8610HTR çamaşır kurutma makinesi her kıyafet türüne uygun kurutma işlemi gerçekleştirerek çamaşırların özünü korur. Bununla birlikte cihazın özellikleri arasında çamaşırların nem oranını otomatik olarak belirleme fonksiyonu vardır. Ve buna göre kurutma işlemini gerçekleştirir.

Hassas kurutma fonksiyonu yer alan Profilo KM8610HTR çamaşır kurutma makinesi çamaşırların yıpranmadan kurutulmasına ve renklerin solmamasına özen gösteren teknolojidir. Profilo KM8610HTR çamaşır kurutma makinesinde bulunan büyük tambur ve yumuşak tasarımlı pedler çamaşıra zarar vermez nazikçe kurutur. Ve böylece çamaşıların ömrü uzun olur. 

LED ekranı sayesinde çamaşır kurutma makinesi üzerinde kalan süreyi ve programın işleyişini takip etmek kolaydır. Sesli uyarma sistemi yer alan Profilo KM8610HTR çamaşır kurutma makinesi program bitiminde kullanıcıları uyararak haber verir.
Isı pompalı kurutma teknolojisine sahip Profilo KM8610HTR çamaşır kurutma makinesi verimli performans sergileyerek kırışıklıkları azaltır. Yoğuşturmalı kurutma teknolojisi ile yüksek performans sergileyen çamaşır kurutma makinesi standart pamuklu kurutma süresiyle öne çıkar.

Ekspres 40 seçeneğide bulunan Profilo KM8610HTR çamaşır kurutma makinesi her tür kıyafete uygun program özellikleri ile çamaşırların özünü ve rengini koruyarak çamaşırları kurutur.

Peki Profilo çamaşır kurutma makinesi tekniz özellikleri neler


Geri Dön