27 / 04 / 2024

Harmony Park adres!

Harmony Park adres!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

İstanbul Bağcılar'da hayat geçirilen Harmony Park Projesi daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Harmony Park adres bilgisi haberimizin içerğinde yer alıyor...




Harmony Park Projesi İstanbul'un Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde konumlandırlıyor. Harmony Park,   Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık  imzasıyla inşa ediliyor. Harmony Park adres bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Harmony Park Bağcılar Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Harmony park konutları fiyat listesi 280 bin liradan başlangıç gösteriyor. Harmony Park adres olarak Kemalpaşa Mahallesi'nde konumlandırılıyor.  22 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Harmony Park projesinde 176 konut bulunuyor. Projeden yüzde 30 peşinat ödeyerek banka kredisi ile ev sahibi olabilirsiniz.

Harmony Park Bağcılar fiyatları 2+1 konut fiyatları 280 bin TL ile 300 bin TL, 3+1 konut fiyatları 330 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor. Harmony Park'ta toplamda 3 blok bulunuyor. Buhar banyosu, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve dinlenme alanlarına sahip olan proje toplamda 7 bin 500 metrekare arsa alanına sahip.

Harmony Park Bağcılar nerede:
Harmony Park adres: Kemalpaşa Mah. 23/1 Sok. No:1 Bağcılar-İSTANBUL

Harmony Park iletişim:
Telefon: 444 31 73
Web Adresi: www.harmonypark.com.tr
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön