25 / 04 / 2024

Harmony Park Bağcılar iletişim!

Harmony Park Bağcılar iletişim!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park Bağcılar iletişim bilgisi kapsamında proje ulaşım sağlanan telefon numarası 444 31 73 olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı



Harmony Park projesi Bağcılar Kemalpaşa'da  Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık  tarafından inşa ediliyor. Harmony Park Bağcılar iletişim bilgileri kapsamında detaylara geçmeden projeden bahsedelim... 


3 bloktan meydana Harmony Park Bağcılar projesinde toplam arsa alanı ise 7 bin 500 metrekare şeklinde tasarlandı. Mayra Harmony Park projesi kapsamında dinlenme alanları,  yüzme havuzu, oyun alanları, spor alanları, sauna, otopark ve fitness center bulunuyor. 


Harmony Park Bağcılar iletişim!


176 konuttan meydana gelen Bağcılar Harmony Park Evleri'nde inşaat alanı 22 bin metrekare olarak belirlendi. Harmony Park Bağcılar satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor. 


Harmony Park Kemalpaşa satış fiyatları 2+1'lerde 280 bin lira ile 300 bin lira arasında değişirken 3+1'lerde 330 bin lira ile 360 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Harmony Park Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 70 oranında banka kredili ödeme yapılıyor. Harmony Park Evleri Bağcılar teslim tarihi ise 2014 yaz başı olarak belirlendi. 


Harmony Park Bağcılar iletişim ulaşım: Kemalpaşa Mah. 23/1 Sok. No:1 Bağcılar-İSTANBUL


Harmony Park Bağcılar iletişim

Telefon: 444 31 73

Web Adresi: http://www.harmonypark.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön