19 / 04 / 2024

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım getirmeyi hedefliyoruz!

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım getirmeyi hedefliyoruz!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedeflediklerini söyledi.



Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti. Ziyarette İznik'teki yatırımlar ve ilçeye daha fazla nasıl katkı yapılabileceği değerlendirildi. 


Çalımlıoğlu, “Kent dışında açacağımız ofislerle İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedefliyoruz. Burada ne yapılacaksa biz varız. Buranın toprağını, suyunu ve kıymetini de biliyorum. Burada yapılacak her türlü sosyal sorumluluk projelerinin arkasında varız ve olacağız. Düşüncemiz, bundan 10 yıl sonra yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan pişmanlık duymamak olmalı. İznik için de hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.


İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan da, “Sağlam bir diyalog içerisinde aşamayacağımız sorun olmayacağına inanıyorum. Büyük taş duvarlar örülürken aralarına küçük küçük taşlar konur, bu küçük taşlar o kocaman taşları dengede tutar. Sizlerin de yapacağınız o küçük katkılar inanıyorum ki, büyük duvarların oluşmasına imkan yaratacaktır” diye konuştu.


DERECEYE GİRENLERE PLAKET

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, güreşte Yalova birincisi olup Türkiye seçmelerine katılacak olan Abdullah Atar'a, Fethiye'de yapılan Gastronomi Yarışması'nda birinci olan Semih Yurdagelen'e, Kur'an-ı Kerim okumasında il birincisi olan Saffet Aslan'a birer plaket verdi. Çalımlıoğlu ayrıca Kaymakam Pehlivan'a İznik'e yaptığı katkılardan dolayı bir plaket sunarken, Kaymakam Pehlivan da Çalımlıoğlu'na çini karo hediye etti. Çalımlıoğlu, ayrıca belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de ziyarette bulundu.


Okur Gazetesi



Geri Dön