18 / 04 / 2024

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.



Çalımlıoğlu Gayrimenkul AŞ ile Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube aralarında önemli bir anlaşmaya imza attılar. Buna göre, sendikaya üye öğretmenler 0,97 faiz oranı ve 36 aya varan vade fırsatı ile arazi sahibi olabilecekler. 


Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün FSM Bulvarı üzerindeki Corner İş Merkezi'ndeki ofisinde önceki gün gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, “26 yıllık deneyimimizle geldiğimiz noktada, yapacağımız güzel şeyler varsa dün de durmadık, bugün de durmayacağız. Fayda vereceğimiz, katma değer sağlayacağımız bütün işlerde olacağız” dedi. Memurların yatırım yapmakta zorlandıklarının altını çizen Çalımlıoğlu, “Bugün bir daire veya büyük bir metropolde bir arazi/arsa çok pahalı. Bankalar açısından bakıldığında faiz oranları da çok yüksek. Bu yüzden kendi öz sermayemiz ile yaptığımız yatırımları faydalı bir iş yapabilmek adına, 0,97 faiz oranı ile sendikamıza avantajlı bir şekilde 3 yıl sabit ödeme ile vermeyi taahhüt ettik” diye konuştu. 


ÜRETİMİ OLMAYAN TEK ŞEY


Sendika üyesi öğretmenlere avantajlı bir şekilde arazi satışı yapacaklarını dile getiren Çalımlıoğlu, “Ama istenildiğinde geri almayı da taahhüt ediyoruz. Bugüne kadar vadeli bir şekilde ev veya otomobil verildi, toprak verilmedi. Kar ettirme mantığı ile bu işe girdik. Amacımız toplumun temel taşlarından biri öğretmenlerimize fayda sağlamak” ifadesini kullandı. Geleceğin güvence altına alınması için doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Çalımlıoğlu, şöyle devam etti: “Eğer gelecek kaygısı taşıyorsanız ve konumuz yatırımsa üretimi olmayan bir şeye yatırım yapın. Sürekli nüfus artıyor. Bu noktada toprak, en önemli yatırım olarak karşımıza çıkıyor.”


4 BİN 100 ÖĞRETMEN FAYDALANACAK


Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, törende yaptığı konuşmada, bu alanda ilk defa böyle bir sözleşmeye imza atıldığını söyledi. Yalnızca ücret sendikacılığı yapmadıklarını ve sadece sorun olduğunda var olan bir sendika olmadıklarını savunan Türkoğlu şöyle devam etti: “Temsil ettiğimiz kesimlerin hak ve menfaatlerini korumak, onlarla birlikte oluşturduğumuz güç ile kazanımlar elde edebilmeleri adına da çeşitli anlaşmalar yapmak gibi bir geleneğimiz var. Öncelikle 4 bin 100 üye öğretmen anlaşma kapsamına alındı.''


KÜÇÜK TASARRUFLARLA ARSA SAHİBİ OLUNACAK


Bir kamu çalışanının 30 yıl çalıştıktan sonra emekliliği geldiğinde basit bir ev satın almasının mümkün olmadığını ifade eden Türkoğlu, şu bilgileri verdi: “Ama bundan 20 yıl önce emekli olunduğunda ev alınabiliyordu. Bu nedenle geleceğe daha güvenli bakmak için küçük küçük tasarruflarla ileriye doğru yatırım yapmanın aracı ne olur diye konuşurken Harun Çalımlıoğlu ile tanıştık. Arsa türünde gayrimenkullere, garantili bir şekilde öğretmenlerin küçük tasarruflarla sahip olması için bir sözleşme yapmayı uygun bulduk.”


Bursa Olay Gazetesi



Haber Posta Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gayrimenkul sektörünün lideri Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim-Sen ile dev bir anlaşmaya imza attı. 26 yıldır arazi yatırımı deyince Türkiye'de akla gelen tek isim olan Çalımlıoğlu Gayrimenkul ile Türk Eğitim-Sen arasında yapılan anlaşmaya göre öğretmenler,0.97 faiz oranı ve 36 aya varan vade fırsatı ile arazi sahibi olacaklar. Üstelik tapularını da hemen teslim alabilecekler. Üzerinde herhangi bir ipotek bulunmayan arazilerini istedikleri zaman istedikleri kişiye satış yapma hakkına da sahip olacaklar. 


Geri almayı taahhüt etti 

Çalımlıoğlu Gayrimenkul öğretmenlere, arazileri anlaşma içerisinde belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri almayı da taahhüt etti. Anlaşmaya imzalarını atan Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu ve Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, bu dev iş birliğinin hayırlara vesile olmasını ve sonraki ortak projeler için de güzel bir başlangıç olacağını umduklarını belirtti. 


Posta Bursa




Haber Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Kentin önemli gayrimenkul gelecekleri için güzel bir yatırım imkam firmalarından Çalımlıoğlu Gayrimenkul, sunuyoruz. Karşılıklı sağduyu ile aynı Türk Eğitim Sen ile örnek bir anlaşmaya masaya oturarak anlaşmaya imza attık, imza attı. Anlaşmaya göre Amacımız özellikle memurların gelecek öğretmenlere 0.97 faiz oranı ve ile alakalı birikimlerini doğru yerde 36 aya varan vade fırsatı ile . toplayabilmelerine yardımcı arazi sahibi olma imkanı olabilmek kentle barışık bir şekilde sağlanacak. Ayrıca yaşamak. Bugüne kadar vadeli öğretmenler, üzerinde araba, vadeli cep telefonları herhangi bir ipotek verildi ancak hiç toprak verilmedi, bulunmayan arazilerini Nüfus arttıkça toprak değerlenir, istedikleri zaman istedikleri Biz öğretmenlerimize faydalı bir kişiye satış yapma hakkına da hizmet sunmak istedik. Uygun faiz sahip olacak. Çalımlıoğlu ' oranı ve vademiz var. Aynı zamanda Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı kârı ile geri alma taahhüdünde de Harun Çalımlıoğlu, "Memurlarımızın bulunduk" dedi.


Bursa Hakimiyet


Geri Dön