26 / 04 / 2024

Hasan Akgün evsiz vatandaşa ev yaptırdı!

Hasan Akgün evsiz vatandaşa ev yaptırdı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, yıllardır bisiklet tamirciliğiyle geçinen evsiz bir vatandaşa ev yaptırdı.



 

Büyükçekmece’de yıllardır bisiklet tamirciliğiyle geçinen evsiz bir vatandaşın yardımına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün koştu. Maddi durumu yetersiz olan vatandaşa ev inşa edildi ve mobilya yardımı yapıldı.

 

Vatandaşın Tüm İhtiyaçları Karşılandı

 

Gerçekleştirdiği yardım projeleriyle adından sıkça söz ettiren Dr.Hasan Akgün, evsiz vatandaşın ihtiyacına da cevap verdi. Dr. Akgün’ün talimatı doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatih Mahallesi Kemerdere Caddesi’ne prefabrik bir ev inşa etti. Mutfak, salon, yatak odası ve tuvalet banyosu bulunan dairenin su ve elektrik tesisatı yapıldı, yeni mutfak dolapları takıldı.

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin Desteği Sürecek

 

Yeni evine kavuşan vatandaşın evinin eksiklerini de gideren ekipler, mobilya, televizyon, çekyat, halı gibi ihtiyaçları da karşıladı. Çalışmalar sonrasında yeni evine taşınmanın mutluluğunu yaşayan vatandaş, artık güven ve huzur içinde yaşamını sürdürebileceğini dile belirterek, Dr.Hasan Akgün ve ekibine yardımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Dr. Akgün: Herkesin, evi, işi, aşı olmalı   

 

Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Dr.Hasan Akgün, yardımda bulunduğu vatandaşın durumunu sürekli olarak takip edeceğini söyleyerek, şöyle konuştu: ‘’Yıllardır Büyükçekmece’de yaşayan, bisiklet tamirciliği yapan, emeğiyle geçinen vatandaşımızın ev ihtiyacını duyunca ekibimle birlikte yeni bir ev için kolları sıvadık. Havalar iyice soğumadan vatandaşımızı kendi sıcak yuvasına yerleştirdik.  ‘Hizmetin temeli sevgidir’  anlayışıyla işimizi sevgiyle yapıyoruz. Bizim anlayışımıza göre, herkesin evi, aşı ve işi olmalı. Çevremize böyle bakalım. Bu anlayışla yaşayalım. Yaptığımız çok yönlü hizmetlerle Büyükçekmece'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vatandaşlarımıza hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahiplerine desteğimizi sürdürüp, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.’’

 


Büyükçekmece Belediyesi

 

 


Geri Dön