25 / 04 / 2024

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...



Hasan Kimya Bolat, İş GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapan Hasan Kimya Bolat 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla emekliye ayrıldı.  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Bolat, 11 Haziran 2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.

Kariyerine 1988 yılında Türkiye İş Bankası'nda müfettiş olarak başlayan Bolat, İş Bankası'nın çeşitli şubelerinde şube müdürlükleri, Ticari Krediler Bölge Müdürlüğü ve Kobi Kredileri Bölüm Müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuştur. Ayrıca İş Bankası Grubu'nun farklı iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri yapmıştır. 2013-2017 yılları arasında İş Leasing Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Bolat, aynı zamanda Leasing Sektörü Temsil Kurulu Başkanlığı ve FKB Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur.


Geri Dön