25 / 04 / 2024

Hasan Sever:Projelerinizi revize edin, vatandaşı mağdur etmeyin!

Hasan Sever:Projelerinizi revize edin, vatandaşı mağdur etmeyin!

Esenyurt’ta yaşanan imar sorunu ile ilgili görüşlerini bildiren Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, firmalara “Projelerinizi revize edin, vatandaşı daha fazla mağdur etmeyin” çağrısında bulundu…



Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, Esenyurt’ta yaşanan imar sorununu değerlendirdi. Esenyurt’un İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinin başında yer aldığına dikkat çeken Sever, inşaatı ve satışı devam eden projelerin imar değişikliğinden etkilenmemesi gerektiğine dikkat çekti. Vatandaşın ve müteahhitlerin mağdur edilmemesi gerektiğini belirten Sever, bölgede çok sayıda nitelikli projeler üreten firmaların yer aldığını yaşananlardan vatandaşın yanı sıra bu firmaların da etkilendiğini söyledi. 


Projelerinizi revize edin

Hasoğlu Yapı olarak Newista Residence projelerinin ruhsatını alabilmek için revizyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Sever, diğer firmaların da imar değişikliklerini gerçekleştirmelerini ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşları daha fazla mağdur etmemelerini vurguladı. 


Esenyurt’ta fırsatlar devam ediyor

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için Esenyurt’ta fırsatların devam ettiğine dikkat çeken Hasan Sever, konut alacakların projeyi gerçekleştiren firmanın geçmişine, yaptığı işlere ve projenin ruhsatı olup olmadığına çok dikkat etmeleri konusunda uyardı. 


Hiçbir müşterimizi mağdur etmedik

Newista Residence projelerinde hiçbir imar sorunu olmadığını vurgulayan Sever, “Projemizin ruhsatını alabilmek için revizyon gerçekleştirdik. Projesini revize ederek yolumuza devam ediyoruz. Şantiyemizde çalışmalarımız devam ediyor. Hiçbir müşterimizi mağdur etmedik, başladığımız işi layığıyla bitirmek için tüm gayretimizle yolumuza devam ediyoruz” dedi.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön