18 / 04 / 2024

Hasan Sever

Hasan Sever

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in yeğeni, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever, hayatını kaybetti

Hasan Sever:Projelerinizi revize edin, vatandaşı mağdur etmeyin!

Esenyurt’ta yaşanan imar sorunu ile ilgili görüşlerini bildiren Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, firmalara “Projelerinizi revize edin, vatandaşı daha fazla mağdur etmeyin” çağrısında bulundu…

Hasan Sever ve Tebernüş Kireçci Esenyurt bölgesini konuştu!

Tebernüş Kireçci'nin Skytürk360'da yayınlanan Emlak Kulisi isimli programının konuğu Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'di...

Hasan Sever, inşaat sektörünün sıcak gündemini değerlendirdi!

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, İnşaat sektörünün gündemindeki Mütekabiliyet Yasası, KDV Oranı Konularını değerlendirerek, inşaat sektörüyle ilgili öngörülerde bulundu.

Hasan Sever, kızı Hilal Sever'i evlendiriyor!

Hasoğlu Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, kızı Hilal Sever'i Müslüm Boynukısa ile evlendiriyor.

Hasoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in kızı evleniyor!

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in kızı Hilal Sever, 8 Eylül'de Müslüm Boynukısa ile evleniyor

Konut almanın tam zamanı! 

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesinin konut sektörünü canlandıracağını belirten Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, “Konut almanın tam zamanı!” dedi.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri güncel fiyat!

Yedi Mavi Evleri, Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa ediliyor. Projede 60 aya kadar sıfır faiz avantajı sunuluyor...

Zeytinburnu Yedi Mavi ev fiyatları!

Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Zeytinburnu Yedi Mavi ev fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiyor...

Zeytinburnu Yedi Mavi daire fiyatları 2017!

Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda yükseliyor. İşte Zeytinburnu Yedi Mavi daire fiyatları 2017...

Gaziantep Büyükada lansmana özel fiyatlarla satışta!

30 Yıldır Sektörde Standartları Daima Yukarı Taşımak için Çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında Gerçekleştirdiği Markalı Projelerle Birlikte Gaziantep’te Yine Bir İlki Gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Büyükada projesi Gaziantep'te yükseliyor!

30 yıldır sektörde standartları daima yukarı taşımak için çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında gerçekleştirdiği markalı projelerle birlikte Gaziantep’te yine bir ilki gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü oldu. Peki, Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü oldu!

Dilek Alan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak göreve getirildi.

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu!

Belgin Özyurt, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı'nın Yedi Mavi projesine Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Hasan Sever Haberi

Hasan Sever

Genna Marketing Communications Group tarafından verilen taziye ilanında "Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in yeğeni. Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever'i kaybettik. Acımız sonsuzdur. Kederli ailesine, tüm sevenlerine Allah'tan sabır ve baş sağlığı dileriz" denildi.

Hasoğlu Yapı'nın güncel projeleri arasında Newista Residence, Uskumruköy Konutları, Kartal Rezidans projesi ve Talep Grup İş Merkezi projesi bulunuyor. 1986 yılında kurulan firma bugüne kadar 100'e yakın projede 1.5 milyon metrekareden fazla inşaat alanı, 6 binin üzerinde bağımsız bölüm inşaatını tamamladı.

...