19 / 04 / 2024

Konutta fırsat haftası!

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.



Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampayla ilgili görüşlerini paylaştı. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için vatandaşların acele etmesi gerektiğini söyledi.

''Fırsatlar için son hafta''

Güncel Gazete'de yer alan habere göre, bu haftanın konut sektörü için fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, “Konut sektöründe beş aydır devam eden devlet destekli kampanyalar oldukça ilgi gördü. Bu fırsatlar için yükselen faizleri ve maliyetlerimizi yansıtmadığımız son fırsat haftasına giriyoruz. Doların yükselmesinden dolayı yaşanan maliyet artışını hali hazırda satışlarımıza yansıtmadık. Hasan Sever İnşaat olarak başından beri kampanyaya destek veriyor ve vermeye devam ediyoruz. Ayrıca satışlarımızda sıfır faizli kredi avantajıyla cazip ödeme koşulları sunuyoruz” ifadelerini kullandı.  

''Konut alacaklar geç kalmasın''

KDV indirimi ve düşük faizli kredi imkanlarının alıcılar için önemli olduğunu söyleyen Sever, “Bu kampanyalar ve sağlanan imkanlar konut yatırımcıları ve konut sahibi olmak isteyenler için oldukça cezbedici. Son haftasına girdiğimiz şu günlerde kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Bir de yükselen maliyetlerimizi satış fiyatlarına yansıtmadığımız bu dönemi düşünecek olursak değerlendirmek için geç kalınmaması kanaatindeyim” dedi.

 

Konutta dev fırsatlar için son günler!

5 soruda konutta KDV indirimi 2018!

20 soruda tapuda imar barışı işlemleri!

5 soruda tapu harcı indirimi 2018!


Geri Dön