19 / 04 / 2024

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.



Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm arsa yatırımları ve proje geliştirme yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Beykoz Gümüşsuyu (Karlıtepe) Mahallesi ve İncirköy Mahallesi’deki imar planlarının onaylanmasıyla birlikte HSN Kentsel Dönüşüm’ün bölgede hayata geçireceği yeni projesi için start verdi. Beykoz Gümüşsuyu bölgesinde inşa edilecek olan proje dahilinde Gümüşsuyu Mahallesi sakinleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koru Sosyal Tesislerinde buluşuldu. Merakla beklenen toplantıda projenin bölgeye katkısı ve proje detayları masaya yatırıldı. 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından 700 milyon liralık yatırımla inşa edilecek olan Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesinde 380 bağımsız bölüm bulunacak. İki etaptan meydana gelecek olan projenin ilk etabı 30 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek ve 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Merakla beklenen projenin ikinci etabı da yaklaşık olarak 16 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi, HSN Kentsel Dönüşümün temel yaklaşımı kapsamında bölgede çözüm ortaklıkları oluşturarak, mimari farklılık ve tasarım öncülüğü ile yaşam tarzlarını dikkate alan özgün, ekolojik, sürdürülebilir bir çerçevede inşa edilecek.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Mega kent İstanbul'un yatırım değeri en yüksek ilçesi Beykoz

İstanbul'un Beykoz ilçesinde ilk etabında yaklaşık 30 dönümlük bir yaşam alanı sunacak olan proje, İstanbul Boğazı’na hakim, şehrin nefes aldığı ormanın tam ortasında ve doğanın içinde yepyeni bir yaşam sunuyor.

Geniş balkon, bahçe teras ve çatı teras seçenekleri ile dizayn edilen proje, çevreye uyumlu yaratıcı bir mimariyle doğayı yaşam alanlarına taşıyor.  Üçer katlı yapıların yer alacağı Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi , az katlı yatay mimarisiyle dikkat çekiyor. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

“Aile Odaklı” yaşam konseptiyle dikkat çeken  proje, gayrimenkul sektöründe 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Hasanoğlu’nun imzasına sahip olacak.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi mega kent İstanbul’un en önemli ulaşım ağının merkezinde yükselecek. Merakla beklenen proje Kavacık Kavşağı’na 8 kilometre, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 kilometre, Beykoz Sahili’ne 1,5 kilometre, mesafede yer alacak.

Web: https://hasanoglugrup.com.tr/

Son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!


Geri Dön