26 / 04 / 2024

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.



İnşaat sektöründe 25 yıllık deneyime sahip ve birçok projede imzası bulunan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 13 Nisan 2019 tarihinde MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’nde boy gösterek. Zirvede 10 No’lu stantta bulunacak olan Hasanoğlu Şirketler Grubu, bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesinin, Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 markalı projelerini tanıtacak.

Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere, dört yeni proje hayata geçirmeyi planlayan Hasanoğlu Şirketler Grubu, yeni projelerini kendi özel mülkünde inşa edecek. Banu Evleri markasının devamı olacak yeni projeler 155 milyon TL’lik arsa yatırımı üzerinde, toplamda 110 bin metrekare inşaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan meydana gelecek. Aile odaklı olarak geliştirilecek dört yeni projenin toplam inşaat yatırım bedeli ise 255 milyon TL olacak.

MÜSİAD’ın ev sahipliğinde, Uluslararası İş Forumu (International Business Forum -IBF) organizasyonuyla hayata geçirilecek 1.Türk-Arap İş Zirvesi’ne; başta Cezayir, Filistin, Katar, Irak, Libya, Mısır, Suriye, Ürdün ve Yemen olmak üzere 25 ülkeden Türkiye'de yerleşik olarak iş yapan Arap iş adamları katılım sağlayacak.

https://hasanogluinsaat.com.tr/


Geri Dön