27 / 04 / 2024

Hasırcılar Residence!

Hasırcılar Residence!

Firma: Ceylan Group

Proje: Ceylan Residence

Ceylan İnşaat 'ın çalışması ile hayata geçirilen Hasırcılar Residence projesinin fiyat ve ödeme ayrıntıları haberimizin içerisinde yer alıyor...





İçerisindeki tüm dairelerin 1+1 tipinde tasarlandığı Hasırcılar Residence projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor. İstanbul'un Avrupa yakasındaki Beylikdüzü bölgesinde yer alan Hasırcılar Residence projesinin satışları devam ediyor. 


2 blokluk Hasırcılar Residence projesindeki tüm dairelerin alanları 80 metrekare büyüklüğe sahip. Hasırcılar Residence daire fiyatları şöyle:


Hasırcılar Residence daire fiyatları: 


Hasırcılar Residence projesinin daireleri 160 bin liradan başlayan fiyatlarla  satılıyor. Hasırcılar Residence projesinin metrekare birim bedeli ise 2 bin 500 lira olarak belirlendi. 


Hasırcılar Residence!


Hasırcılar Residence ödeme bilgilerine göre projenin ödemesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede ayrıca daire tutarının yüzde 20'lik kısmı peşin olarak ödeniyor ve kalan tutar için firma bünyesinde 24 aya kadar vade yapılabiliyor. 


Hasırcılar Residence projesi hakkında daha detaylı bilgi için 0212 789 47 10 numaralı satış ofisi telefonunu arayabilirsiniz.


Hasırcılar Residence ne zaman teslim edilecek? 


Projin daire teslimatları  2014 yılının Haziran ayında yapılacak. 


Hasırcılar Residence iletişim: 

Web adresi: http://www.ceylangroup.net/

Telefon: 0212 789 47 10

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön