19 / 04 / 2024

hasırcılar residence ulaşım

hasırcılar residence ulaşım

Ceylan İnşaat 'ın çalışması ile hayata geçirilen Hasırcılar Residence projesinin fiyat ve ödeme ayrıntıları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları!

Minimum yüzde 20 peşinat ödemesi ile daire sahibi olma imkanı sunulan Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları 160 bin liradan başlıyor...

İhracatçılar krediye ulaşım konusunda pozitif ayrım talep ediyor

Kurumlar vergisi muafiyet oranının 1 puandan 5 puana artırılmasını ‘olumlu’ bulan ihracatçı, krediye ulaşım konusunda pozitif ayrım talep ediyor. İhracatçılar, “Ekonomide toz-duman siliniyor ama başta yatırım ortamı olmak üzere belirsizlik hâlâ devam ediyor” diyor.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Raylı ulaşım sistemi ihtiyaçları meclis gündeminde!

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, raylı ulaşım sistemi ihtiyaçlarının teminine ilişkin soru önergesi hazırladı.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

hasırcılar residence ulaşım Haberi

hasırcılar residence ulaşım



İçerisindeki tüm dairelerin 1+1 tipinde tasarlandığı Hasırcılar Residence projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor. İstanbul'un Avrupa yakasındaki Beylikdüzü bölgesinde yer alan Hasırcılar Residence projesinin satışları devam ediyor. 


2 blokluk Hasırcılar Residence projesindeki tüm dairelerin alanları 80 metrekare büyüklüğe sahip. Hasırcılar Residence daire fiyatları şöyle:


Hasırcılar Residence daire fiyatları: 


Hasırcılar Residence projesinin daireleri 160 bin liradan başlayan fiyatlarla  satılıyor. Hasırcılar Residence projesinin metrekare birim bedeli ise 2 bin 500 lira olarak belirlendi. 




Hasırcılar Residence ödeme bilgilerine göre projenin ödemesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede ayrıca...